Monikulttuurinen työyhteisö

Monikulttuurinen työyhteisö

Omar Tahan saapui Suomeen turvapaikanhakijana. Takana oli 14 vuoden kokemus parturin työstä mm. Syyriassa. Hän kiersi 2 vuotta Helsingin kampaamoja kysellen töitä – tuloksetta. Taha alkoi tarjota parturipalveluja kaverinsa kanssa vastaanottokeskuksessa Baghdad Barbers -nimellä. He pääsivät mukaan muun muassa kasvuyritystapahtuma Slushiin Startup Refugees -verkoston avulla. Kun Taha tapasi Teemu Heiskasen, syntyi monikulttuurinen parturi-kampaamo BaghdadBarbers. Heiskanen hoitaa yrityksen byrokratian ja Taha asiakkaat. Työntekijöinä on suomalaisia ja esim. turvapaikanhakijoita. Tässä työyhteisössä ei yhteistä kieltä välttämättä ole, kaikki eivät osaa edes suomea. Silti toiminta pyörii ja yrityksen toiminta kasvaa.

Tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaa myös ulkomaille. Tässä webinaarissa saat vinkit onnistuneeseen kulttuurit ylittävän työyhteisön luomiseen.

Tämä webinaari sopii sinulle, jos:
•    olet kiinnostunut eri kulttuurien ”positiivisesta törmäyttämisestä” työyhteisössä
•    haluat ymmärtää entistä paremmin erilaisia kulttuureja
•    haluat luoda työpaikkoja tai tukea ulkomaalaistaustaisia työntekijöitä.

Kouluttaja: Teemu Heiskanen. Teemu Heiskanen ja Omar Tahan ovat henkilöt Parturi-Kampaamo Baghdad Barbersin takana. Heillä on molemmilla alan koulutus ja vahva halua kasvattaa liiketoimintaansa ulkomaille asti. 

Webinaariin ilmoittautuminen osoitteessa www.urapalvelut.fi/farmasialiitto. Portaali vaatii kirjautumisen, jonka jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.
 

Paikka ja aika

Paikkakunta

webinaari

Ajankohta

Alkaa 04.11.2020 klo 18:00

Loppuu 04.11.2020 klo 19:00

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö

Sanna Passi

signing-up

Alkaa

Loppuu

Ilmoittautuminen

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.

 

Liity nyt
jäseneksi!