Osaamisen tunnistamisen ja sanoittamisen verkkovalmennus

Oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistaminen ja näkyväksi tekeminen on tärkeä taito tämän päivän työelämässä meille jokaiselle.  Kun tunnistat ja osaat sanoittaa osaamisesi,  pystyt paremmin kertomaan itsestäsi, olitpa sitten työhaastattelussa, kehityskeskustelussa tai neuvottelussa yhteistyökumppanin kanssa. Osaamisen tunnistamista tarvitaan myös vakuuttavan CV:n ja LinkedIn -profiilin tekemiseen. Tämän lisäksi ammatillinen luottamuksesi vahvistuu ja pystyt paremmin ennakoimaan työelämän yllättäviä tilanteita.

Tässä valmennuksessa saat työkaluja osaamisen ja vahvuuksien kartoittamiseen ja sanoittamiseen.

Sinulla on kaksi kuukautta aikaa suorittaa valmennus. Kun olet ilmoittautunut valmennukseen, saat automaattisen vahvistusviestin lisäksi ohjeet valmennuksen suorittamiseksi. Lähetämme ohjeet valmennuksen suorittamisesta kerran viikossa keskiviikkoisin

Valmennus on aukeaa 1.2.2022, ja se on suoritettavissa 30.6.2022 asti.

Ilmoittautuminen Morttelissa: https://mortteli.crmieportal.com/events/554397

Lisätietoja antaa koulutuspolitiikan ja urapalveluiden asiantuntija Sanna Passi, sanna.passi@farmasialiitto.fi

Paikkakunta

Verkkokoulutus

Alkaa 01.02.2022 klo 00:01

Loppuu 30.06.2022 klo 23:59

Yhteyshenkilö

Sanna Passi

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.