Osaamisen tunnustaminen LHA-portfoliolla ja portfolion kriteerit

Oletko pohtinut lääkehoidon arviointiosaamisen tunnustamista portfoliomenettelyllä? Tässä webinaarissa kuulet mitä osaamisen tunnustaminen portfolion kautta käytännössä tarkoittaa sekä käymme kriteerit ja hakuprosessin läpi. Sinulla on myös mahdollisuus kysyä sinulle avoinna olevista asioista. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta. Tilaisuuden vetäjinä toimivat koulutuspolitikan ja urapalveluiden asiantuntija Sanna Passi, Suomen Farmasialiitosta ja koulutuspäällikkö Anna Salonen, Farmasian oppimiskeskuksesta. Lähetämme sinulle osallistumislinkin ilmoittautumisajan loputtua sähköpostiisi.

Ilmoittautuminen 8.1.2023 mennessä

Lisätietoja webinaarista antaa Sanna Passi, sanna.passi@farmasialiitto.fi tai Anna Saloselta anna.salonen@fok.fi

Paikkakunta

Webinaari

Alkaa 11.01.2023 klo 08:00

Loppuu 11.01.2023 klo 09:00

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.