Pidä pääsi kasassa kaaoksen keskellä – mielelläsi

Personal Brainer ja Aivobic-ohjaaja Reidar Wasenius antaa käytännön neuvoja keskittymiskyvyn parantamiseen sekä stressin hallintaan ja hyödyntämiseen arjen kiireissä. Lopuksi hän ohjaa Aivobic-harjoitukset rytmikkään musiikin tahdissa. Aivobicissa tiukka toiminta tapahtuu puhtaasti korvien välissä, joten voit osallistua silmät kiinni aivan hiljaa rennosti istuen tai mukavasti maaten.

Tämä webinaari sopii sinulle, jos

•  olet kiinnostunut, miten voit hyödyntää aivojasi paremmin
  •  mietit, miten voisit paremmin keskittyä eri asioihin
  • olet utelias tietämään,  miten aivoja voidaan jumppauttaa

Kouluttajana Reidar Wasenius, CCO & Personal Brainer

Reidar toimii Breaks Finlandin luovana johtajana. Hän ohjaa kollegoidensa kanssa myös niitä hauskoja ja aktivoivia Breikkejä, joiden ansiosta asiakasyritysten ihmiset jaksavat ja onnistuvat työssään. Reidar on toiminut medioissa vuodesta 1979, koulutuksen parissa vuodesta 1984 ja aivovalmentajana vuodesta 1989. Hänen aiempia työnantajiaan ovat olleet mm. Soprano Oyj, Finnish Business Angels Network (FiBAN), Nokia (kahdesti), Samsung, Digital, Tekes, Yle ja useat kaupalliset mediayhtiöt. Hänen uusin kirjansa on yhdess neurobiologi Tiina Hutun kanssa kirjoitettu ja WSOY:n 2016 julkaisema Personal Brainer.

Webinaariin ilmoittaudutaan Up Partnersin Uraportaalin kautta: www.urapalvelut.fi/farmasialiitto

• Kirjaudu Uraportaaliin sähköpostiosoitteellasi.
  • Valitse haluamasi webinaari ja klikkaa "Ilmoittaudu".
  • Saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisen hyväksymisestä ja osallistumisohjeet.

Webinaarista tehdään tallenne. Tallenne on katsottavissa jälkikäteen urapalveluportaalissa.

Paikkakunta

Webinaari

Alkaa 14.09.2022 klo 18:00

Loppuu 14.09.2022 klo 19:00

Yhteyshenkilö

Sanna Passi

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.