Proviisoriverkoston kollegailta: Apteekkitarkastukset ja apteekin etäpalvelut

Farmasialiiton toimisto, Asemamiehenkatu 2, Helsinki tai etänä

Ilmoittautuminen auki 20.10. asti: https://link.webropolsurveys.com/S/A4D067FE6313730C

Illan asiantuntijoina Fimean yliproviisori Johannes Pietiläinen kertoo apteekkitarkastuksista erityisesti keskittyen apteekkien verkko- ja etäpalveluihin, YA:n tietopalvelupäälikkö Katariina Lehtinen siitä, kuinka sääntely Suomessa vaikuttaa etäpalveluiden toteuttamiseen käytännössä, ja Apteekkari Olli Salin puhuu apteekkitarkastuksesta esimiehen näkökulmasta, kuinka tarkastuksiin voi valmistautua päivittäisessä työssä. Lopuksi on aikaa kysymyksille ja keskusteluille.

Koulutus on maksuton ja vain Farmasialiiton jäsenille.

Tapahtuma järjestetään hybridinä, voit osallistua Farmasialiiton toimistolla Pasilassa (Asemamiehenkatu 2), jossa mahdollisuus tavata kollegoita paikan päällä, tai sitten etänä, linkki lähetetään osallistuville viimeistään 24.10.2022. Valitse ilmoittautuessasi kumpi on sinulle sopivampi tapa osallistua. Paikan päällä osallistuvien määrää on rajattu.

Lisätietoja koulutuksesta: proviisoriverkosto@gmail.com

Paikkakunta

Alkaa 25.10.2022 klo 18:00

Loppuu 25.10.2022 klo 20:00

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.