Suunhoidon webinaarisarja - osa 2: Aikuisten suunhoito

Farmasialiiton ja Colgaten webinaarisarjan osa 2: Aikuisten suunhoito – suunhoitotuotteiden koostumuksista ja käyttösuosituksista

Koulutuksen tavoitteena on antaa yleiskuva aikuisten suunhoitotuotteiden koostumuksista ja käyttösuosituksista sekä megatrendeistä.

Aikuisten suunhoito – suunhoitotuotteiden koostumuksista ja käyttösuosituksista, HLT, EHL Anja Kotiranta
•    Suun omahoito
•    Suuvedet ( reikiintymisen hallintaan, ienterveyteen, pahanhajuiseen hengitykseen)
•    Apua vihloviin hammaskauloihin
•    "Valkaisevat" hammastahnat

Aikuisten suunhoidon megatrendit, Professional Liaison Manager Päivi Väisänen, Colgate Professional

Koulutus on maksuton ja vain Farmasialiiton jäsenille.

Viimeinen sitova ilmoittautumis- ja peruutuspäivä ma 4.5.2020 Farmasialiiton jäsenporttaali Morttelin kautta.

Tämän jälkeen tulleista peruutuksista ja peruuttamatta jättämisestä veloitamme 30 euroa.

Webinaarin osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneen sähköpostiin ti 5.5.2020.

Lisätietoja koulutuksesta: anne.hautala@farmasialiitto.fi
Lisätietoja webinaarin teknisiin kysymyksiin: amanda.repo@farmasialiitto.fi

Paikkakunta

webinaari

Alkaa 07.05.2020 klo 18:00

Loppuu 07.05.2020 klo 19:00

Yhteyshenkilö

Anne Hautala

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.