Aivo-suoliakseli ja ripuli sekä antibioottien vaikutus suolistomikrobistoon

29.11.2022

Tervetuloa webinaariin kuulemaan asiantuntijan ajankohtaisia näkemyksiä toiminnallisesta ripulista ja aivo-suoliakselista. Webinaarissa käsitellään lisäksi antibioottien vaikutuksia suolistomikrobistoon. Koulutuksen yhteydessä on mahdollisuus esittää kysymyksiä, joihin vastataan koulutuksen lopussa.

Webinaarin ohjelma:
18.00          Tervetuloa
                    Laura Huotari, Kehittämispäällikkö, Farmasialiitto

18.05          Toiminnallinen ripuli ja aivo-suoliakseli
                    Petri Mäkelä, Sisätautien ja gastroentrologian erikoislääkäri, lääkärikeskus Aava

18.50          Uutta tietoa antibioottien vaikutuksesta suolistomikrobistoon
                    Eveliina Munukka, lääketieteellinen asiantuntija, Biocodex

19.10          Kysymyksiä ja keskustelua

19.30          Tilaisuus päättyy

Koulutus on maksuton ja vain Farmasialiiton jäsenille.

Viimeinen sitova ilmoittautumis- ja peruutuspäivä on 27.11.2022 Farmasialiiton jäsenportaali Morttelin kautta.
Webinaarin osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneen sähköpostiin maanantaina 28.11.2022.

Koulutuksesta tehdään tallenne, joka on jälkikäteen katsottavissa Farmasialiiton verkkosivujen materiaalipankissa kahden kuukauden ajan (ei edellytä ilmoittautumista varsinaiseen tilaisuuteen).