Tunnista osaamisesi, hyödynnä vahvuutesi!

Haluatko menestyä työssä tai työnhaussa vahvuuksiasi hyödyntämällä? Onko sinulla osaamis- ja vahvuuskarttaa taidoistasi?

Koulutuksen tavoitteena on antaa käytännön työkalut, joilla tunnistat vahvuutesi ja teet itsellesi osaamiskartan. Oivallat kenties myös vahvuuksien merkityksen hyvinvoinnillesi ja onnistumisille työssä, työnhaussa – ja koko elämässä!

Koulutus sisältää ennakkotehtävän ja kotitehtävät.

Teemat:
• Mitä vahvuudet ovat ja miksi niitä kannattaa tunnistaa?
• Miten voin tunnistaa omia vahvuuksiani?
• Mistä kaikesta oma osaamiseni koostuu?
• Vahvuuksien hyödyntäminen työssä ja työnhakutilanteissa
• Miten muovaan työstäni/elämästäni vahvuuksieni mukaisen?

Kouluttajana Riikka Pajunen, KM, ratkaisukeskeinen uravalmentaja, Happy at work -valmentaja, Montevista Oy

Ilmoittautuminen lomakkeella 1.10.2018 mennessä. Koulutukseen voit osallistua joko Farmasialiiton toimistolla Helsingissä tai etänä omalta koneelta. Kahvitarjoilu Farmasialiiton toimistolla klo 16.30 alkaen.

Tapahtuman kuvaus

Haluatko kehittyä työssäsi tai pohditko seuraavaa askelta urallasi? Kaipaako cv:si päivittämistä? Entä löytyykö sinulta LinkedIn-profiili? Farmasialiiton urakoulutuksista saat jäsenetuna monipuolista tukea oman osaamisesi kehittämiseen, urasuunnitteluun ja työnhakuun!

Suomen Farmasialiitto

Paikkakunta

Helsinki (myös verkossa)

Osoite

Asemamiehenkatu 2 , Helsinki (myös verkossa)

Alkaa 09.10.2018 klo 17:00

Loppuu 09.10.2018 klo 19:30

Yhteyshenkilö

Sanna Passi

Puhenlinnumero

Tunnista osaamisesi, hyödynnä vahvuutesi!

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.