Työhyvinvoinnin portaat – Viisi vaikuttavaa askelta -webinaarisarja, osa 1/6: Johdanto

Työhyvinvoinnin portaat – Viisi vaikuttavaa askelta -webinaarisarja, osa 1/6: Johdanto

Järjestämme yhdessä Työturvallisuuskeskuksen kanssa Työhyvinvoinnin portaat -malliin perustuvan aamuwebinaarisarjan (klo 8–9). Webinaarit on erityisesti suunnattu tukemaan esihenkilötyötä tekeviä työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen liittyen, mutta ne soveltuvat myös muille aiheesta kiinnostuneille.

Webinaareja on yhteensä kuusi (9.11.2021–15.3.2022 välisenä aikana) ja niihin kaikkiin ilmoittaudutaan erikseen. Voit siis valita, osallistutko koko webinaarikokonaisuuteen vai vain valitsemiisi osiin. Webinaareista tehdään myös tallenteet, joten mikäli et pääse osallistumaan webinaareihin niiden lähetysaikaan, voit katsoa ne myös myöhemmin tallenteena. Lisätietoja webinaarisarjasta sekä ilmoittautumislinkit kaikkiin webinaareihin löydät täältä. Yksittäisen webinaarin ilmoittautumislinkki on löydettävissä aina myös tapahtumakalenterista. Ilmoittautumisaika päättyy kutakin webinaaria edeltävänä torstaina.

Webinaarisarjan ensimmäinen webinaari sisältää seuraavat teemat:

• Luentosarjan avaus ja tavoitteet
• Työhyvinvoinnin johtaminen
• Työhyvinvoinnin portaat -malli

Kouluttamassa on Farmasialiitosta työmarkkinajohtaja Minna Hälikkä sekä Työturvallisuuskeskuksesta asiantuntija, TtM, Päivi Rauramo.

Viimeinen ilmoittautumispäivä webinaarisarjan ensimmäiseen osaan on 4.11.2021. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä: Työhyvinvoinnin portaat, 1. webinaari: Johdanto, Farmasialiitto (etapahtuma.fi).

Webinaarisarja on maksuton ja tarkoitettu vain Farmasialiiton jäsenille.

Paikka ja aika

Paikkakunta

Webinaari

Ajankohta

Alkaa 09.11.2021 klo 08:00

Loppuu 09.11.2021 klo 09:00

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö

Marketta Hakkarainen

signing-up

Alkaa

Loppuu

Ilmoittautuminen

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.

 

Liity nyt
jäseneksi!