Uutta kohti - kehittyvä esimies: Esimiehen vuorovaikutustaidot ja erilaisuuden hyödyntäminen

15.3.2017 klo 9.00-10.30 aiheena ovat esimiehen vuorovaikutustaidot sekä erilaisuuden hyödyntäminen

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 14.11.2016 klo 9. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutukset on tarkoitettu kaikille akavalaisten liittojen jäsenille. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Akavan esimiesverkoston verkkosivuilta. Valmennus järjestetään yhteistyössä Humapin kanssa.

Muut koulutukset
Osa 1: ti 7.2.2017 klo 9-10.30
Esimiehen rooli uudistuvan työn arjessa
Osa 3: ma 24.4.2017 klo 9-10.30
Palautteenanto ja haastavien tilanteiden kohtaaminen esimiestyössä

Tapahtuman kuvaus

Akavan Esimiesverkoston valmennuksen teemana keväällä 2017 on Uutta kohti – kehittyvä esimies. Valmennus antaa uusia näkökulmia ja työkaluja esimiestyöhön muuttuvassa työelämässä. Esimiestyön ajankohtaiset teemat kytkeytyvät valmennuksessa toisiinsa ja niiden käsittelyä jatketaan tehtävissä ja keskusteluissa verkkokoulutussovelluksessa. Valmennuskokonaisuuteen kuuluu kolme verkkoseminaaria ja välitehtäviä. Tervetuloa mukaan uudenlaiseen työskentelyyn Akavan Esimiesverkostoon!

Paikkakunta

verkossa

Alkaa 15.03.2017 klo 09:00

Loppuu 15.03.2017 klo 10:30

Yhteyshenkilö

Helena Kallinen

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.