Hae tapahtumia

Ajankohtaista lääkealalta

Suomen Farmasialiiton teollisuuden ja tukkukaupan neuvottelukunta järjestää Ajankohtaista lääkealalta -koulutuksen taas syyskuussa.

klo 13.00 Tervetuloa koulutukseen!
Anni Svala, Lääketeollisuuden- ja tukkukaupan neuvottelukunnan puheenjohtaja

klo 13.15 Suomen Farmasialiitto 100 vuotta – edunvalvontaa ajassa
Kirsi Kvarnström, puheenjohtaja, Farmasialiitto

klo 13.45 Lääketeollisuus 100 vuotiaassa Suomessa
Minna Ruotsalainen, Platform Director, Orion Pharma

klo 14.15 Ajankohtaista SOTE:sta lääketeollisuuden näkökulmasta
Riitta Uusi-Esko, farmaseuttinen johtaja, Farmasialiitto

klo 15.00 Kahvitauko suolaista syöden ja kollegoiden kanssa keskustellen

klo 15.30 Ehdollinen korvattavuus ja riskinjakomallit rantautuneet Suomeen

Lääkeyrityksen näkökulma (otsikko vahvistuu myöhemmin)
Harri Snicker, Senior Market Access Manager, Eli Lilly Finland

Lääkkeiden hintalautakunnan näkökulma
(luennoitsija ja otsikko vahvistuvat myöhemmin)

klo 16:45 Data Integrity and data protection in pharmaceutical industry - pharmacovigilance case examples
Susanna Heinonen, Pharmacovigilance Manager, Farmaseuttiset palvelut, Algol Pharma

klo 17.30 Päivän päätös ja yhteenveto
Siirtyminen illalliselle Hotelli Presidentin tilausravintolaan

Suomen ja Farmasialiiton 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi koulutukseen on varattu paikkoja 80 osallistujalle. Sitova ilmoittautuminen 7.9.2017 mennessä ilmoittautumislomakkeella. Mahdolliset peruutukset koulutukseen ja illalliselle tulee tehdä 7.9.2017 mennessä osoitteella katja.sippola@farmasialiitto.fi Perumatta jättämisestä veloitetaan 20 euroa.

Tilaisuus on Farmasialiiton jäsenille ilmainen; ei-jäsenille ja/tai ei-farmasisteille koulutuksen hinta on 40 €.

Koulutustilaisuuden jälkeen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi osallistujille on tarjolla juhlaillallinen Hotelli Presidentin tilausravintolassa klo 18 alkaen. Illalliskortin hinta kaikille on 15 euroa sisältäen kolmen ruokalajin yhtenäisen menun sekä viinin. Sitova ilmoittautuminen illalliselle sekä tiedot mahdollisista erityisruokavalioista tai ruoka-aineallergioista tulee tehdä koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtuman kuvaus

Luvassa on mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita lääketeollisuutta koskevista asioista, erinomaisia puhujia sekä mainio mahdollisuus verkostoitua ja vaihtaa kuulumisia kollegoiden kanssa.

Original Sokos Hotel Presidentti

Paikkakunta