Hae tapahtumia

Arbetsmarknadskväll med ost och vin

Bästa medlem,Välkommen på Arbetsmarknadskväll i Borgå!

Under kvällen får du information om aktuella frågor om vad som händer på arbetsmarknaden, arbetslivets lagstiftning och hur de högre tjänstemännens intressen bevakas inom den privata sektorn. Du har samtidigt också möjlighet att träffa andra Akava medlemmar som jobbar inom den privata sektorn.

Sofie Siegfrids (jurist, Finlands Ekonomer) berättar om aktuella rättsfall och ändringsförslag gällande arbetstidslagstiftningen och semesterlagen som berör dig som arbetstagare.

Elin Blomqvist-Valtonen (ombudsman, TRAL) berättar om höstens kollektivavtalsförhandlingar och hur de högre tjänstemännens intressen bevakas inom den privata sektorn.

Vi bjuder på en trevlig kväll med ost och vin.

Välkommen med!

Anmäl dig senast den 24.10 kl. 15.00 till kansli@diff.fi. Meddela i din anmälan vilket förbund du är medlem i och eventuella allergier.

Som Farmaciförbundet medlem hör du också till YTN De högre tjänstemännens förhandlingsorganisation då du jobbar inom den privata sektorn. YTN sköter bl.a. om intressebevakning och förhandling av kollektivavtal.

Porvoon Paahtimo

Paikkakunta