Kuvituskuva - Nainen osallistuu koulutukseen etäyhteydellä.

Kohtaamisen voima työpaikalla: Vuorovaikutuksen salaisuudet

Miksi odottaa terapiaan asti oppiakseen arvostavan vuorovaikutuksen voiman? Avaamme positiivisen kohtaamisen salaisuuden ja sen, kuinka rakentaa ilmapiiri, joka vahvistaa jokaisen tiimiläisen hyvinvointia.

Kouluttaja: Matti Henttinen. Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Matti on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta.

Webinaariin ilmoittaudutaan Up Partnersin Uraportaalin kautta: www.urapalvelut.fi/farmasialiitto

• Kirjaudu Uraportaaliin sähköpostiosoitteellasi.
  • Valitse haluamasi webinaari ja klikkaa ”Ilmoittaudu”.
  • Saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisen hyväksymisestä ja osallistumisohjeet.
  • Webinaarista tehdään tallenne. Tallenne on katsottavissa jälkikäteen urapalveluportaalissa.

Lisätietoja antaa Sanna Passi, sanna.passi@farmasialiitto.fi

Webinaari