Neuvottelutaidon kurssi (osa peruskurssia)

Kehity neuvottelijana

Koulutuksessa tarkastellaan neuvottelua vuorovaikutuksen ja vaikuttamisen näkökulmasta. Tavoitteena on kehittää luottamushenkilöiden vuorovaikutustaitoja ja tarjota varmuutta sekä viestinnällisiä työkaluja vaikuttamiseen ja neuvotteluissa toimimiseen. Teoriaosuuksia syvennetään osallistavien harjoitusten kautta itsenäisin pohdintatehtävin sekä ryhmäharjoituksin.

Kouluttajana toimii viestintä- ja vuorovaikutustaitojen kouluttaja, draamapedagogi, järjestöosaaja ja työnohjaaja (STOry) Jutta Laino-Tabell yrityksensä Ohjaamon kautta, joka toteuttaa laaja-alaisesti täydennyskoulutusta, luentoja, työpajoja sekä työnohjausta.

Koulutus järjestetään Original Sokos Hotel Presidentissä, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki.

Neuvottelutaidon koulutus on osa luottamushenkilöiden peruskurssia, ja jokaisen peruskurssille osallistuvan tulee osallistua myös neuvottelutaidon koulutukseen. Aiemmin neuvottelutaidon koulutus oli osa jatkokurssia. Jos on käynyt aiemmin peruskurssin ja osallistunut vuonna 2016 tai sen jälkeen jatkokurssille, neuvottelutaidon koulutus puuttuu kokonaisuudesta. Olemme sopineet Aptan kanssa, että neuvottelutaidon koulutukseen voi osallistua luottamushenkilö, jolta tämä koulutus puuttuu. Osallistuminen on maksutonta.

Ilmoittautuminen viimeistään 3.9.2023. Lisätiedot Morttelissa.

Paikka ja aika

Helsinki

22.09.2023, klo 09.00 – 22.09.2023, klo 17.00

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilö

Marja Lounento
marja.lounento@farmasialiitto.fi

Kaikki tapahtumat