Äänioikeuden tarkastaminen Farmasialiton edustajiston vaalissa

Äänioikeuden tarkastaminen Farmasialiton edustajiston vaalissa

31.07.2017 | Ajankohtaista

Äänioikeuden tarkastaminen on mahdollista tehdä ajalla 1.-8.8.2017.

Farmasialiiton edustajiston vaali käydään postivaalina 6.-15.9.2017. Äänioikeutettuja ovat Farmasialiiton henkilöjäsenet, joiden huhtikuun loppuun erääntyneet jäsenmaksut on maksettu. Opiskelijavaalissa ovat oikeutettuja Farmasialiiton opiskelijajäsenet, jotka on hyväksytty jäseneksi huhtikuun loppuun mennessä ja joiden jäsenmaksut on maksettu ajallaan.

Jos olet siis hoitanut jäsenmaksusi ajallaan liittoon, sinulla on äänioikeus edustajiston vaalissa. Vuosittaisen jäsenmaksusi kertymän voit tarkastaa Jäsentietosi-palvelusta. Farmasialiiton jäsenmaksut näet täältä.

Äänioikeutensa voi tarkastaa 1.-8.8.2017 välisellä ajalla Farmasialiiton toimistolla, sähköpostitse tai puhelimitse. Toimisto on avoinna äänioikeuden tarkastusta varten edellä mainittuna ajankohtana arkipäivinä klo 10-14 ja samalla ajalla toimii myös tarkastus puhelimitse vaalitoimikunnan sihteeriltä numerosta 044 777 9052. Vaalitoimikunnan sihteerin tavoittaa sähköpostilla osoitteesta heidi.jantti@farmasialiitto.fi.

Oikaisut äänioikeutettujen luetteloon tulee tehdä kirjallisesti vaalitoimikunnalle osoitettuina 15.8.2017 mennessä. Postiosoite on Suomen Farmasialiitto/Vaalitoimikunta, Mäkelänkatu 2A, 00500 Helsinki. Oikaisupyynnön voi lähettää myös sähköpostitse vaalitoimikunnan sihteerille.

Äänestysohjeet ja äänestyslippu postitetaan äänioikeutetuille 30.8.2017 mennessä.

Liity nyt
jäseneksi!