Farmasialiiton Esimiestyön tueksi! -koulutukset vuonna 2018

05.01.2018 | Ajankohtaista

Haluatko sparrausta esimiestyösi tueksi? Farmasialiitto tarjoaa jäsenilleen monipuolisen esimiestyön ja työhyvinvoinnin koulutustarjonnan. Ilmoittaudu vuoden 2018 koulutustarjontaan ja hyödynnä jäsenetusi osallistumalla! Esimiestyön koulutukset ovat suunnitelleet yhteistyössä Proviisorineuvottelukunta, Apteekkisektorin neuvottelukunta ja Proviisoriverkosto.

Tukea esimiestyöhön ja työsuojeluasioihin Työturvallisuuskeskuksen webinaareista

Esimiehen vastuu ja rooli työhyvinvoinnin ja työsuojelun johtamisessa, Hanna Pratsch, 15.3.2018 klo 8-9

• Esimiehen asema johtamisjärjestelmässä
  • Esimiehen työsuojeluvastuut – mitä jokaisen esimiehen pitää tietää omasta työsuojeluroolistaan

Ilmoittautuminen  8.3.2018 mennessä tästä.

Osallistava ihmisten johtaminen, Kari Laine, 12.4. klo 8-9

• Esimiehelle keinoja ihmisten johtamiseen ja luottamuksen rakentamiseen

Ilmoittautuminen  5.4.2018 mennessä tästä.

Esimiehen rooli työkykyjohtamisessa, Hanna Pratsch, 9.5. klo 8-9

• Miten työkykyä johdetaan läpi työuran
  • Varhainen tuki ja työkyvyn seuranta- työkykyasiat ajoissa puheeksi

Ilmoittautuminen 2.5.2018 mennessä tästä.

Psykososiaalisen työkuormituksen hallinta esimiestyössä, Tarja Räty (syksy 2018)

• Miten ennaltaehkäistä kuormitusta ja miten kuormittuneisuutta voi vähentää

Ilmoittautuminen avautuu päivän varmistuttua.

Esimiehenä ristiriitatilanteissa, Tarja Räty (syksy 2018)

• Miten voisi toimia esimiehenä ristiriitatilanteissa
  • Mistä ristiriitatilanteet yleensä syntyvät

Ilmoittautuminen avautuu päivän varmistuttua.

Esimies, tule kehittämään johtajuuttasi

Muutoksen tahti on ennennäkemätöntä. Digitalisaatio ja sen vaikutukset tuovat sekä mahdollisuuksia että haasteita, jotka vaativat meitä johtamaan itseämme, toisiamme ja yhteistyötä teknologian kanssa aivan uudella tavalla. Muutos on läsnä kaikilla elämän osa-alueille, liiketoiminnassa, meidän tavoitteissa ja ihmissuhteissa. Me kaikki tunnumme pohtivat sitä, miten suhtautua muutokseen, miten ymmärtää sitä ja miten johtaa sitä tehokkaasti. Mutta se tärkein kysymys, jota tunnumme välttelevän, ja joka antaisi meille vastauksen, jota emme ehkä ole vielä valmiita kuulemaan on: Kuka minusta on tultava? Tule mukaan pohtimaan miltä näyttää sinun tulevaisuuden johtajuutesi.

Aikataulu ja webinaarien teemat:
ma 26.3. klo 9-11, osa 1: Orientaatio, johtajuuden kehittäminen ja luottamus
ma 16.4. klo 9-10, osa 2: Vastuunotto ja sen johtaminen
ma 7.5. klo 9-10, osa 3: Muutoksen johtaminen ja muutosvalmius
ma 21.5. klo 9-10, osa 4: Kurinalaisuus ja energia
ma 17.9. klo 9-10, osa 5: Haastavien tilanteiden johtaminen
ma 8.10. klo 9-10, osa 6: Johtajuuden ajattelu ja kieli

Koulutuskokonaisuuteen sisältyy kuusi webinaaria ja välitehtäviä. Välitehtävät ovat arjessa tehtäviä harjoituksia, pohdintoja ja kokeiluita sekä lukutehtäviä. Lukutehtävään olisi hyvä varata noin yksi tunti jaksojen välissä, muut tehtävät tehdään arjen johtamistilanteissa.

Ilmoittautuminen 12.3.2018 mennessä tästä.
Huomitoihan, että koko webinaarisarjaan ilmoittaudutaan kerralla, yksittäisiin webinaareihin ei voi osallistua.

Kouluttaja: Nonna Babitzin, Senior Executive Coach, PCC / Adare

Koulutus on maksuton Farmasialiiton työelämässä oleville jäsenille. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Akavan Erityisalojen ja Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY kanssa.

Farmasialiiton johtamiskoulutus 29.-30.9.2018, Vihti

Save the date!