Farmasialiitto ei vuokraa Vierumäen mökkiä tänä vuonna

23.03.2020 | Ajankohtaista

Farmasialiitto on seurannut koronavirustilanteen kehittymistä maailmalla jo ennen epidemian saapumista Suomeen.

- Olemme pitäneet mahdollisena, ettei Vierumäen mökkiä voisi tarjota vuokralle kuluvan kevään ja kesän aikana. Tämän vuoksi emme ole aktiivisesti lomaviikkoja markkinoineet. Pahoittelen, jos kaikkiin viesteihin ei ole vastattu, toimitusjohtaja Riitta Uusi-Esko toteaa.

- Viimeistään tässä vaiheessa on selvää, ettemme vuokraa Vierumäen viikkoja.  Ensisijainen huolemme on jäsentemme turvallisuus. Emme voi varmistaa mökkien riittävää puhdistusta ja desinfiointia käyttöviikkojen välillä. Vastuullisena toimijana emme myöskään halua lisätä ihmisten liikkumista maakuntarajojen yli. Nykyisen poikkeustilanteen odotetaan jatkuvan useita viikkoja, mahdollisesti jopa useita kuukausia. Tämän vuoksi emme todennäköisesti tarjoa Vierumäen viikkoja vuokralle lainkaan vuoden 2020 aikana.