Farmasialiitto mukana Akava PopUp -tapahtumissa

16.01.2017 | Ajankohtaista

Tervetuloa tapaamaan Akavaa ja akavalaisia liittoja Akava PopUp -tapahtumiin!

Käymme eri puolilla maata korkeakouluissa, joissa esittelemme liittoja ja niiden toimintaa opiskelijoille ja heillä on mahdollisuus liittyä alansa liittoon sekä kysyä esimerkiksi työelämäasioista, ammattiliitoista ja Akavasta. Kullakin paikkakunnalla on myös kauppakeskustapahtuma. Vuoden 2017 tapahtumat alkavat tammikuussa. Ensimmäisenä olemme tavattavissa Helsingissä 19. tammikuuta Helsingin yliopiston Viikin kampuksella klo 10-14 ja Kampin kauppakeskuksessa klo 16-18.

Farmasialiitto on Helsingin tapahtuman lisäksi mukana Jyväskylässä 2.2.2017, Tampereella 9.2.2017, Lahdessa 27.3.2017 ja Lappeenrannassa 6.4.2017. PopUp-taphtumia yhteydessä järjestetään myös Farmasialiiton Afterwork Pizzat, joista löydät lisätietoja tapahtumakalenteristamme. Lisätietoja Akava PopUpista löydät Akavan verkkosivuilta.