Kuntayhtymä Kaksineuvoinen hakee farmaseuttia

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen hakee farmaseuttia

03.05.2018 | AjankohtaistaTyöpaikkailmoitukset

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen hakee farmaseuttia, edellytyksenä on farmaseutin tutkinto. Eduksi katsotaan sairaalafarmaseutin/osastofarmaseutin erikoiskoulutus tai lääkehoidon arviointi asiantuntijakoulutus (LHA) ja/tai lääkehoidon kokonaisarviointi jatkokoulutus (LHKA). Työkokemus lääkekeskuksessa tai sairaala-apteekissa luetaan eduksi. Alkusijoituspaikkana on Kauhavan hyvinvointikeskus.

Työnkuvaasi farmaseuttina kuuluu koko kuntayhtymän lääkehoidon koordinointi. Lääketilaukset ja -toimitukset tehdään yksiköistä Etelä-Pohjanmaan sairaala-apteekkiin. Työsi on itsenäistä asiantuntijatyötä moniammatillisessa tiimissä. Työnkuvaan kuuluvat yksiköissä tapahtuvat asiakkaiden lääkehoidon kokonaisarvioinnit, lääkehoidon ohjeistusten laadinta ja niiden jalkauttaminen yksiköihin. Vastuualueisiin kuuluu lääkeosaamisen varmistaminen verkossa (Love)-osaamisen koordinointi ja valvonta. Toimit kuntayhtymän lääketyöryhmän sihteerinä ja olet mukana Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin potilas- ja lääketurvallisuuden verkostoissa.

Tarjoamme moniammatillista yhteistyötä mielenkiintoisten ja haasteellisten työtehtävien parissa. Toivomme motivoitunutta asennetta kehittämiseen sekä hyviä yhteistyö- ja vuoro-vaikutustaitoja. Odotamme hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä toimia itseohjautuvasti, luovasti sekä vastuullisesti huomioiden oma asiantuntijaroolisi ja tehtäväsi osana terveydenhuoltoa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kk. Tehtävässä edellytetään työntekijän rokotussuojan hankkimista (Tartuntatautilaki 48§). Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään sähköisenä Kuntarekryn kautta.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Haku päättyy: 18.5.2018 klo 15.00
Työsuhteen kesto: Vakituinen
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työn aloitus: 1.8.2018 tai mahdollisesti jo aiemmin/sopimuksen mukaan

Lisätietoja antaa hoitotyön johtaja Piia Kujala puh. 040 162 7315, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.

Kauhavalla 27.4.2018
Hoitotyön johtaja

Liity nyt
jäseneksi!