Laadunvarmistusproviisori/ Quality Specialist Oriolaan

Laadunvarmistusproviisori/ Quality Specialist Oriolaan

06.03.2018 | AjankohtaistaTyöpaikkailmoitukset

Oriola hakee

laadunvarmistusproviisoria / Quality Specialistia

vakituiseen työsuhteeseen Palvelut-liiketoiminta-alueen Quality-yksikköön Espooseen.

Quality-yksikkö huolehtii Oriola Finland Oy:n toimintojen vaatimustenmukaisuudesta lääkealan viranomaisvaateiden osalta sekä tukee liiketoimintaa sen tarpeiden mukaan. Laadunvarmistusproviisori työskentelee Quality-tiimin jäsenenä ja raportoi tehtävässään laadunvarmistuspäällikölle.

Työtehtäviisi kuuluvat mm.

  • farmaseuttinen laadunvarmistustyö lääketukkukauppatoiminnoissa
  • organisaation tukeminen farmaseuttista asiantuntijuutta vaativissa laadunvarmistuksellisissa tapauksissa
  • monipuoliset liiketoimintaa tukevat ja kehittävät tehtävät (esim. yhteistyö toimittajaverkoston, asiakkaiden ja viranomaisten kanssa sekä palveluiden kehitystyöhön osallistuminen laatuyksikön edustajana)
  • organisaation toiminnan kehittäminen
  • sisäiset ja ulkoiset auditoinnit
  • henkilöstön kouluttaminen.

 

Olet aktiivinen, yhteistyökykyinen ja kehittämismyönteinen henkilö. Ymmärrät sekä liiketoiminnan tarpeet että viranomaisten vaatimukset ja kehität toimintaa niiden mukaisesti.

Edellytämme sinulta proviisorin tutkintoa ja kokemusta laadunvarmistustyöstä GDP- ja GMP- toimintaympäristöissä, GCP- ja GVP-osaaminen katsotaan eduksi. Sinulla on kattava ymmärrys lääkealan vaateista ja toimintatavoista, sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä kyky työskennellä kansainvälisessä ympäristössä. Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen voisit toimia myös lääketukkukaupan ja -tehdastoimintojen vastuunalaisen johtajan sijaisena.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän tärkeässä roolissa osana kansainvälistä organisaatiotamme. Me Oriolassa kannamme vastuun, olemme avoimia, työskentelemme yhdessä ja olemme aloitteellisia. Jos koet arvomme omiksesi ja innostuit tehtävästä, lähetä hakemus palkkatoiveineen 11.3.2018 mennessä.

Tehtävästä antaa lisätietoja Oriola Finland Oy:n lääketukkukaupan vastuunalainen johtaja Heidi Leponiemi, tavoitettavissa parhaiten 8.3.2018 klo 12.30 - 13.30 ja 9.3.2018 klo 9.30 - 10.30 puh. 050 429 4460 tai sähköpostitse heidi.leponiemi@oriola.com.
 

Liity nyt
jäseneksi!