Suomen Farmasialiitto hakee opiskelijatoiminnan asiantuntijaa

02.01.2018 | AjankohtaistaTyöpaikkailmoitukset

Suomen Farmasialiitto hakee

OPISKELIJATOIMINNAN ASIANTUNTIJAA

hoitamaan liiton opiskelijatoimintaa. Opiskelijatoiminnan asiantuntijan vastuualueena ovat liiton opiskelijatoiminnan ja opiskelijoiden jäsenrekrytoinnin koordinointi ja opiskelijatapahtumien järjestäminen sekä opiskelijapoliittinen edunvalvonta. Lisäksi opiskelijatoiminnan asiantuntija vastaa oman vastuualueensa toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä sekä osallistuu opiskelijoiden jäsen- ja työsuhdeneuvontaan ja urapalveluiden toteuttamiseen.

Tehtävän hoitaminen vaatii organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta. Toivomme, että olet yhteistyökykyinen ja joustava.

Odotamme hakijalta farmaseutin tai proviisorin koulutusta. Eduksi luetaan kokemus järjestötyöstä tai opiskelijatoiminnasta.

Työ tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan farmasian maailmaan ja Farmasialiiton toimintaan.

Lisätietoja:
Opiskelija-asiamies Heidi Jäntti, 044 777 9052, heidi.jantti@farmasialiitto.fi
Toiminnanjohtaja Riitta Uusi-Esko, 0400 688 679 riitta.uusi-esko@farmasialiitto.fi

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 14.1.2018 mennessä osoitteeseen riitta.uusi-esko@farmasialiitto.fi.