Terveystalon Konsernipalveluihin Helsinkiin farmaseutti tai proviisori

Terveystalon Konsernipalveluihin Helsinkiin farmaseutti tai proviisori

13.03.2018 | AjankohtaistaTyöpaikkailmoitukset

Haen Konsernipalveluihin Helsinkiin

FARMASEUTTIA TAI PROVIISORIA

vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänäsi on toimia yhdessä konsernin proviisorin kanssa lääkehuollon koordinoinnissa ja yhtenäisten toimintatapojen ohjeistamisessa sekä lääkehuollon verkoston toiminnan tukemisessa.

Sinulla on laillistetun farmaseutin tai proviisorin pätevyys. Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on hyötyä aikaisemmasta kokemuksesta sairaalafarmasian työtehtävistä sekä tehtävän hoitaminen edellyttää täsmällistä, tarkkaa ja vastuullista työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Farmaseuttisen osaamisen lisäksi arvostamme sitoutuneisuutta, joustavuutta sekä organisointi- ja kehittämiskykyä. Nautit vastuusta ja haasteista, sinulla on itsenäinen ote sekä valmiudet organisoida ja kehittää toimintaa yhdessä muun henkilöstön kanssa ja käytät sujuvasti sähköisiä työvälineitä. Pääasiallisena työskentelypaikkakuntana myös muu kuin Helsinki voi tulla kyseeseen.

Tarjoan sinulle Suomen suurimmasta yksityisestä lääkärikeskus-sairaalasta vaihtelevan ja haasteellisen työn huippuammattilaisten joukossa, mahdollisuuden kehittää yksikön toimintaa, ison konsernin edut sekä mukavan ja innostavan työyhteisön.

Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä 15.3. klo 15-16.30 ja 21.3. klo 15-16.30.

Täytä sähköinen hakemus 25.3. mennessä Liitä siihen myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Tervetuloa työkaveriksemme!

Terveisin, Ira

Ira Molander
konsernin proviisori
puh. 030 633 1878
ira.molander@terveystalo.com

Terveystalo on yksi Suomen johtavista yksityisistä terveyspalveluiden tarjoajista. Yhtiö tarjoaa yleislääketieteen, työterveyden ja erikoissairaanhoidon palveluja, diagnostiikkapalveluja, päiväkirurgiaa, suunterveyden palveluja ja muita täydentäviä terveyspalveluja yritys- ja yksityisasiakkaille sekä julkisen sektorin asiakkaille. Valtakunnalliseen verkostoon kuuluu noin 180 toimipaikkaa ja lisäksi Terveystalo tarjoaa digitaalisia terveydenhuollon palveluita. Vuonna 2016 Terveystalossa asioi noin miljoona yksittäistä asiakasta ja lääkärikäyntejä oli noin 2,7 miljoonaa, mikä vastasi 12 prosenttia kaikista Suomen lääkärikäynneistä. Terveystalossa työskentelee lähes 9 000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet on työsuhteisia ja puolet yksityisiä ammatinharjoittajia. Terveystalo on Suomalaisen työn liiton jäsen. www.terveystalo.com
 

TERVEYSTALO on savuton työpaikka

Liity nyt
jäseneksi!