Yrittäjille siltalainaa ensiavuksi

19.03.2020 | Ajankohtaista

Sinä Farmasialiiton yrittäjäjäsen
Farmasialiitto haluaa olla tukenasi koronakriisitilanteessa. Mikäli koronavirus on äkisti vienyt elinkeinosi, etkä ole onnistunut vielä järjestelemään liiketoimiasi pankin kanssa, Farmasialiitto myöntää pienen siltalainan* ensiavuksi. Toivomme, että siltalaina voisi helpottaa akuuttia tilannetta ja antaa sinulle aikaa asioiden järjestelyyn. Haluamme varmistaa, ettei yksikään elinkelpoinen yritys joudu lopettamaan rahoitusratkaisujen puutteeseen.

Mikäli tilanteesi on kriittinen, ota yhteyttä Farmasialiiton toimistoon (riitta.uusi-esko@farmasialiitto.fi). Siltalainan myöntäminen edellyttää Farmasialiiton jäsenyyttä**.

Voimia kaikille haastavaan aikaan. Yhdessä me selviämme.

*Siltalaina on väliaikaisesti lainattava rahamäärä, joka maksetaan sovitun aikataulun puitteissa takaisin.
**Jäsenyyden keston edellytys on 26 viikkoa.