Farmasialiiton opiskelijat FLOp

Opiskelijajäsenet kuuluvat Farmasialiitoon Suomen Farmasialiiton opiskelijat FLOp ry:n kautta. FLOpin tavoitteena on tuoda opiskelijoiden ääni kuuluviin liiton asioissa. FLOpin jäseniä on edustettuna useissa liiton toimielimissä, esimerkiksi hallituksessa, vaikuttamassa osaltaan alan kehitykseen.

Opiskelijan jäsenedut

Farmasialiiton jäsenenä pääset lukuisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin opiskelijajäsenmaksulla,
joka on 25 euroa vuodessa. Lue lisää jäsenlajeista ja maksuista.

 

Palkkasuositukset ja -kyselyt

Liiton tekemät opiskelijoiden suosituspalkat auttavat jäseniämme neuvottelemaan palkan opiskeluajan työpaikoissaan. Teemme vuosittain myös opiskelijajäsenillemme palkkakyselyn.

Tutustu palkkasuosituksiin

Lue lisää palkkakyselyistä

Urapalvelut

Mietityttääkö työnhaku? Tiedätkö, miten löydät piilotyöpaikan? Millaisia uravaihtoehtoja farmasialla on? Farmasialiiton urapalveluista saat apua paitsi työnhakuun myös muihin uravaiheisiin, jo opintojesi aikana.

Tutustu

Apurahat

Opiskelijajäsenenä voit hakea apurahaa tutkintoon kuuluviin, ulkomailla suoritettaviin opintoihin, kuten harjoitteluun, graduun liittyvään tutkimukseen sekä muihin opintopisteitä kartuttaviin vaihto-opintoihin ja kongresseihin.

Lue lisää

Opiskelijamentorointi

Tarjoamme valmistumisen kynnyksellä oleville opiskelijajäsenillemme mahdollisuuden pohtia työelämää ja uraa kokeneemman kollegan kanssa. 

Lue lisää

Työsuhdeneuvonta

Liiton työsuhdeneuvonnasta saat apua esimerkiksi työsopimuksen tarkistamiseen. Ethän allekirjoita  työsopimusta, jos et ole aivan varma sen sisällöstä.

Lue lisää

Tilaisuudet

Opiskelijatapahtumien lisäksi voit osallistua myös muihin Farmasialiiton järjestämiin tilaisuuksiin ja koulutuksiin jo opiskeluaikanasi. Tilaisuudet ilmoittautumisohjeineen löytyvät tapahtumakalenterista.

Tutustu

Muita etuja

Tutustu kaikkiin Farmasialiiton jäsenetuihin, kuten vakuutus- ja pankkietuihin sekä vapaa-ajan etuihin.

Lue lisää

FLOPin toiminta

Farmasialiiton opiskelijoille järjestetään toimintaa jokaisessa farmasian opiskelukaupungissa: Kuopiossa, Helsingissä ja Turussa. Oman kaupunkisi tapahtumien lisäksi voit osallistua myös muissa kaupungeissa järjestettäviin tapahtumiin.

Eri vuosikursseille suunnattujen tapahtumien lisäksi pääset lukuisiin tilaisuuksiin, tapahtumiin ja keikkoille joko ilmaiseksi tai hyvin edullisesti.

Liiton järjestämät koulutukset antavat sinulle uusinta tietoa ammatillisista asioista ja oikeuksistasi työntekijänä. Samalla tutustut muihin alan opiskelijoihin ja tuleviin kollegoihin.

Tapahtumakalenteriin

FLOpin hallituksessa on jäseniä kaikilta kolmelta opiskelukampukselta. Käytännön toiminnasta vastaavat paikallistoimijat omalla opiskelukampuksellaan. Toiminta on iloista ja rentoa yhdessä tekemistä, ja mukaan on helppo päästä.

Mikäli sinulla on hyviä tapahtumaideoita, halua olla mukana järjestämässä toimintaa opiskelupaikkakunnallasi tai haluat kokemusta järjestötoiminnasta, älä epäröi ottaa yhteyttä.

FLOpin paikallistoimijaksi voi liittyä tästä.

Farmasialiiton opiskelijat somessa

Hyvät valmistuvat farmasistit, lämpimästi tervetuloa juhlistamaan valmistumistanne! 🌹

Farmasialiitto järjestää Helsingin yliopistosta valmistuville farmaseuteille ja proviisoreille juhlan torstaina 13.4.2023 kello 17:00 alkaen.
Tapahtumapaikka on Ravintola Hima & Sali (Tallberginkatu 1 C).
Ohjelmassa on maljannostoa, ruokailua, paneelikeskustelu farmasian urapoluista ja tietenkin kakkua. 🎂

Juhla on Farmasialiiton jäsenille ilmainen, ei-jäsenille maksu on 25 euroa.

Ilmoittautua voi Farmastoren kautta (www.farmastore.fi) 5.4. asti. Kannattaa toimia ripeästi, sillä paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti!

#farmasialiitonopiskelijat #farmasialiitto

Tour de Pharma starttaa! ✨

FiPSAn ja FLOpin toimijat kiertävät kaikki kampukset läpi ja toivottavat kaikki farmasian opiskelijat tervetulleeksi tutustumaan FiPSAan, FLOppiin ja niiden toimintaan! 🤩 Tarjolla on tietysti pientä purtavaa ja juotavaa.

AIKATAULU:

17.3. klo 17:00 Kuopio, Studentian Kappeli

20.3. klo 14:30 Turku, Aud F

23.3. klo 14:30 Helsinki, YFK:n kerhohuone

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/S/E4C547C0A839A792

Tänään on vietetty valtakunnallista Lääkehoidon päivää. 👏

Farmasialiiton puheenjohtaja Maija Pirttijärvi kiteyttää Lääkehoidon päivän terveisensä kaikille farmasian ammattilaisille näin:

”Farmasian ammattilaisilla on merkittävä rooli lääkehoitoprosessin joka vaiheessa. Farmaseuttista osaamista tarvitaan läpi koko lääkkeen elinkaaren. Ei ole liioiteltua sanoa, että lääkkeiden turvallisuus, lääkehuollon toimivuus ja lääkehoidon onnistuminen on meidän käsissämme. Jatketaan hyvää työtä ja kehitetään sitä yhdessä entistä paremmaksi, huomioiden aina ensisijaisesti lääkkeen käyttäjä, asiakas ja potilas. Hyvää Lääkehoidon päivää 2023!”💚

#farmasia #lääkehoidonpäivä #lääkehuolto #rationaalinenlääkehoito

Farmasia-lehden tämän vuoden teema on lääkealan kestävä kehitys. Oletko jo lukenut teeman avausjutun ”Farmasia vihertyy” numerosta 1/2023? 💊🌱

”Lääkkeen elinkaari on pitkä ja kimurantti. Tutkimus- ja kehitystyöstä alkava prosessi ei pääty lääkkeenkäyttäjään, vaan jatkuu vielä ympäristövaikutuksina lääkemolekyylien poistuessa elimistöstä. Ongelma kulminoituu ympäristön vesistökuormituksena.”

Jutun voi lukea myös verkkolehdestä, jonne linkki profiilin linkkipuussa.

Näkyykö farmasian vihertyminen sinun työssäsi? 🌿

#farmasia #tulevaisuudenfarmasiaa

Mukaan FLOpin toimintaan
tai kysyttävää opiskelijajäsenyydestä?

Suvi Luukko

Suvi Luukko
opiskelijatoiminnan asiantuntija
044 777 9052
suvi.luukko@farmasialiitto.fi