Valmistuminen

Oletko valmistumassa? Onneksi olkoon! Muistathan ilmoittaa valmistumisestasi meille ja pitää yhteystietosi ajan tasalla Morttelissa myös jatkossa.

Valmistumislomake

Valmistumisilmoitus Farmasialiittoon

Jos olet ollut Farmasialiiton jäsen opiskeluaikana, tulee sinun ilmoittaa valmistumisestasi liittoon kuukauden kuluessa tutkintotodistuksen saamisesta. Tämä tapahtuu helpoiten sähköisellä lomakkeella.

Farmaseutiksi valmistuvien proviisori- tai maisteriopiskelijoiden ei tarvitse ilmoittaa valmistumisestaan farmaseuttivaiheessa. Jos olet aloittanut opintosi farmaseuttikurssilla ja pääset farmaseuttiopintojen aikana opiskelemaan proviisoriksi tai maisteriksi, ilmoita siitä sähköpostitse Farmasialiiton jäsenpalveluun jasenpalvelu@farmasialiitto.fi. Näin osaamme kohdistaa sinulle myös proviisori-/maisteriopiskelijoille tarkoitettua viestintää.

Jos olet hakenut proviisori- tai maisteriopintoihin samana keväänä, kun valmistut farmaseutiksi, voit odottaa tietoa opiskelupaikan saamisesta ennen valmistumisilmoituksen jättämistä (valmistumisilmoitus täytetään siinä tapauksessa heti valmistumisen jälkeen, jos opinnot proviisoriksi/maisteriksi eivät jatku).

Muistathan Morttelin

Mortteli on Farmasialiiton jäsenportaali, jossa voit muun muassa päivittää yhteystietosi ja tarkistaa Fimnet-tunnuksesi. Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla Morttelissa myös valmistumisen jälkeen.

Mortteliin

Valmistuneelle

Jäsenmaksu ja jäsenedut

Valmistumisen jälkeiseltä seuraavalta kokonaiselta kuukaudelta  siirrytään kuukausittaiseen jäsenmaksuun. Muistathan, että ammattiliiton jäsenmaksun voi vähentää verotuksessa.

Farmasialiiton vastavalmistuneille jäsenille on yhteistyökumppanimme kautta tarjolla tuntuvia pankkietuja. Tutustu myös muihin jäsenetuihin.

Farmasialiiton toimintaa

Valmistuneille järjestetään toimintaa myös alueellisesti. Alueverkostoja koordinoivat aluejohtoryhmät, jotka tiedottavat alueensa toiminnasta Fimnetin ja Facebookin kautta. Ensisijaisesti valmistuneet jaotellaan tiettyyn alueverkostoon postinumeron perusteella. Voit kuitenkin halutessasi osallistua minkä tahansa alueverkoston tapahtumiin.

Voit tilata alueverkostojen Fimnet-ryhmien viestit sähköpostiisi. Useilla alueverkostoilla on myös Facebook-ryhmä, jossa toiminnasta tiedotetaan. Lisää tietoa aluetoiminnasta ja niiden viestintäkanavista saat kyseisen alueen puheenjohtajilta.

Voit seurata Farmasialiiton tapahtumia, koulutuksia ja webinaareja myös liiton tapahtumakalenterista ja Farmastore-verkkokaupasta.