Kehity urallasi

Olemme tukenasi työurasi kaikissa vaiheissa, olitpa sitten opiskelija tai jo valmistunut. Autamme sinua kehittämään osaamistasi monipuolisten palveluidemme kautta. Hyödynnä jäsenetusi!

Urapalveluista apua urasuunnitteluun

Oman osaamisen kehittäminen on jokaisen terveydenhuollon ammattilaisen oikeus ja velvollisuus. Työnantajan velvollisuus on mahdollistaa tämä kehittyminen. Välillä on myös hyvä pysähtyä pohtimaan omaa työuraa, kiinnostuksen kohteita ja tavoitteita. Kun tiedät, mitä tavoittelet, on sinun helpompi mennä tavoitteitasi kohti. Farmasialiitto tukee jäsentensä osaamisen kehittämistä ja urasuunnittelua, tutustu kattavaan tarjontaamme.

Webinaarit ja verkkovalmennus

Tarjoamme runsaasti webinaareja niin ammatillisen osaamisen kehittämiseen, urasuunnitteluun kuin työhyvinvointiin liittyen. Voit tutustua webinaaritarjontaamme tästä.

Oman osaamisen tunnistamisen tueksi käytössäsi on verkkovalmennus, johon pääset tutustumaan tästä.

Urapalveluportaali

Urapalveluportaalista löydät videoita, joihin on kiteytetty vastauksia valmennettaviemme yleisimpiin kysymyksiin ja tarpeisiin. Tämä työelämän ”Netflix”-palvelu antaa sinulle etulyöntiaseman työnhakuun, edistää uratavoitteitasi ja huolehtii hyvinvoinnistasi. Portaali on maksuton Farmasialiiton jäsenille. Portaalin käyttäminen vaatii kirjautumisen.

Tutustu portaaliin

Mentorointi

Mentoroinnin tavoite on edistää oppimista, osaamisen kehittymistä ja tukea aktorin ammatillista kasvua. Aktorin tavoitteet, kysymykset ja kiinnostuksen kohteen määrittelevät mentoroinnin sisällön. Mentoroinnissa kuitenkin molemmat osapuolet, mentorointi ja aktori, oppivat ja kehittyvät. 

Lue lisää

Henkilökohtainen uravalmennus

Henkilökohtainen uravalmennus auttaa sinun erilaisissa työelämän kysymyksissä, jotka liittyvät esimerkiksi urasuunnitteluun, työnhakuun, osaamisen tunnistamiseen ja kehittämiseen sekä LinkedIn-profiilin laatimiseen. Palvelu toteutetaan puhelimitse tai Teamsin kautta, oman valintasi mukaan. Uravalmennus on jäsenille maksutonta.

Voit varata ajan Farmasialiiton ajanvarauskalenterista (valmentajana Sanna Passi) tai yhteistyökumppanimme UP Partnersin ajanvarauskalenterista.

Ajanvarauksessa tarvitset jäsennumerosi, jonka löydät mobiilijäsenkortistasi, jäsenportaali Morttelista tai olemalla yhteydessä jäsenpalveluumme jasenpalvelu@farmasialiitto.fi. 

Kehitä ammatillista osaamistasi

Ajan tasalla oleva osaaminen on valttikortti muuttuvilla työmarkkinoilla, joten oman osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä oman osaamisen tunnistamiseen kannattaa panostaa jatkuvasti. Kun osaamisesi on ajan tasalla, olet vahvoilla muun muassa työnhakutilanteissa, kehityskeskusteluissa ja kehitettäessä töitä työpaikalla. Farmasian alalla on myös eettinen ja lakiin kirjattu velvollisuus ylläpitää omaa osaamistaan, jotta voi toimia asiakkaan ja terveydenhuollon edun mukaisesti sekä varmistaa potilasturvallisuuden.

 

Täydennyskoulutukset

Farmasian alalla elinikäinen oppiminen ja täydennyskoulutus ovat erittäin tärkeitä, koska lääkehoidot uudistuvat ja lääkkeisiin liittyvä tieto tarkentuu koko ajan. Oman osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä oman osaamisen tunnistamiseen kannattaa panostaa jatkuvasti.

Lue lisää

Erityispätevyysjärjestelmä

Farmasian alan erityispätevyysjärjestelmä on Farmasialiiton ja Apteekkariliiton yhdessä ylläpitämä järjestelmä. Sen tarkoituksena on tukea farmaseuttien ja proviisorien ammatillista kehittymistä sekä edistää erityisosaamista vaativien farmaseuttisten palvelujen käyttöönottoa.

Lue lisää

LHA-portfolio

LHA-portfolion avulla farmasian ammattilaiset voivat osoittaa lääkehoidon arvioinnin asiantuntemuksensa. Portfolio pohjautuu Apteekkien ammatillisen toiminnan edistämisen ryhmän (AATE) määrittelemiin osaamistavoitteisiin.

Lue lisää

Kysy lisää!

Sanna Passi

Sanna Passi
koulutuspolitiikan ja urapalveluiden asiantuntija
050 466 7575
sanna.passi@farmasialiitto.fi