Töitä opintojen oheen

Etsitkö töitä opintojen oheen? Haemme osa-aikaisia kampusyhdyshenkilöitä eri vuosikursseilta hoitamaan liiton opiskelijatoimintaa Kuopion, Helsingin ja Turun kampuksilla yhdessä Farmasialiiton toimistolla työskentelevän opiskelijatoiminnan asiantuntijan kanssa.

Kampusyhdyshenkilö

Kampusyhdyshenkilön tehtäviin kuuluu opiskelijatilaisuuksien suunnittelu ja toteuttaminen sekä viestintä omalla opiskelupaikkakunnalla yhdessä muiden kampusyhdyshenkilöiden kanssa. Hän osallistuu opiskelijatoiminnan kehittämiseen sekä muihin erikseen sovittaviin opiskelijatoiminnan tehtäviin.

Tällä hetkellä haemme opiskelijoita seuraavilta vuosikursseilta:

Helsinki: 1., 3. ja 4. vuosikurssi
Kuopio: proviisorivaiheen opiskelija
Turku: 1., 2., 3. ja 4. vuosikurssi

Kampusyhdyshenkilön viikkotyöaika on keskimäärin 6 tuntia lukukausien aikana elokuusta kesäkuuhun. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Palkkaa maksetaan sopimuksen mukaan.

Tehtävän hoitaminen vaatii organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta.

Toivomme, että olet yhteistyökykyinen ja joustava. Tehtävän menestyksellisen hoitamisen vaatimuksena on farmasian opiskelu Helsingin yliopistossa, Itä-Suomen yliopistossa tai Åbo Akademissa. Aiemmat luottamustehtävät Farmasialiitossa tai Farmasialiiton opiskelijat ry:ssä katsotaan eduksi.

Työ tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan farmasian maailmaan ja Farmasialiiton toimintaan.

Hae työpaikkaa tai kysy lisää

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen juha.miettinen@farmasialiitto.fi. Lisätietoja antaa Suvi Luukko.

 

Suvi Luukko

Suvi Luukko
opiskelijatoiminnan asiantuntija
044 777 9052
suvi.luukko@farmasialiitto.fi