Työnhakijalle

Etsitkö uutta työpaikkaa tai pohditko uuden työpaikan hakemista? Olemme tukenasi työnhaun eri vaiheissa osaamisen sanoittamisesta ja CV:n teosta aina työsopimuksen laatimiseen asti. Työnhakua tukevat palvelumme ovat jäsenillemme maksuttomia ja helposti saavutettavissa. Tutustu tarjontaan ja hyödynnä parhaiten sinulle sopivat palvelut!

Verkkovalmennukset

Käytössäsi on Farmasialiiton verkkovalmennukset, Työnhaun verkkovalmennus sekä Osaamisen tunnistamisen ja sanoittamisen valmennus, joiden avulla voit itsenäisesti vahvistaa työnhaun taitojasi.

Urapalveluportaali 

Portaalissa on runsaasti videoita, joihin on kiteytetty vastauksia valmennettaviemme yleisimpiin kysymyksiin ja tarpeisiin.  Työelämän ”Netflix”-palvelu antaa sinulle etulyöntiaseman työnhakuun, edistää uratavoitteitasi ja huolehtii hyvinvoinnistasi. Portaali vaatii kirjautumisen.

Tutustu portaaliin

Webinaarit ja uraillat

Tarjoamme webinaareja niin työnhakuun, ammatillisen osaamisen kehittämiseen kuin työelämän eri tilanteisiin liittyen. Järjestämme vuosittain myös urailtoja vaihtuvin teemoin. Voit tutustua tarjontaan tapahtumakalenterissamme.

Tapahtumakalenteriin

Palkkaneuvonta 

Oletko hakemassa uutta työpaikkaa tai vaihtamassa uusiin työtehtäviin? Meiltä saat apua oikean palkkatason määrittämiseen työelämän eri tilanteissa. Vinkkejä saat myös vuosittain tehtävistä palkkakyselyistä. 

Palkasta voi kysyä työsuhdeneuvonnastamme. Työsuhdeneuvontamme tavoitat ajanvarauksella tai sähköpostitse tes.neuvonta@farmasialiitto.fi. 

Työsopimusneuvonta 

Työsuhdeneuvonnastamme saat apua työehdoista sopimiseen. Annamme myös vinkkejä siitä, mitä kannattaa huomioida työhaastattelussa ja työsopimusneuvotteluissa työsuhteen ehtoihin liittyen. Ole ajoissa yhteydessä työsuhdeneuvontaamme, jotta saat oikea-aikaista apua. 

Työsuhdeneuvontamme tavoitat ajanvarauksella tai sähköpostitse tes.neuvonta@farmasialiitto.fi. 

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin farmasian alan työpaikkoihin.

Lue ilmoituksia

Työnhaun sparraus

Henkilökohtaisessa työnhaun sparrauksessa uravalmentaja auttaa sinua työnhaussasi. Voit pyytään apua esimerkiksi osaamisen tunnistamiseen, LindedIn-profiilin tekoon, CV:n tai työhakemuksen kommentointiin tai työpaikkahaastatteluun valmistautumiseen. Palvelu toteutetaan puhelimitse tai Teamsin kautta.   

Voit varata ajan työnhaun sparraukseen Farmasialiiton ajanvarauskalenterista (valmentajana Sanna Passi) tai yhteistyökumppanimme UP Partnersin ajanvarauskalenterista. Ajanvarauksessa tarvitset jäsennumerosi, jonka löydät mobiilijäsenkortistasi, jäsenportaali Morttelista tai olemalla yhteydessä jäsenpalveluumme (jasenpalvelu@farmasialiitto.fi.)

Kaipaatko tukea työnhakuun?

 

Sanna Passi

Sanna Passi
koulutuspolitiikan ja urapalveluiden asiantuntija
050 466 7575
sanna.passi@farmasialiitto.fi