Palvelut jäsenelle

Palvelut jäsenelle

Jäsenpalveluiden ydin on taloudellisessa ja ammatillisessa edunvalvonnassa. Farmasialiitto on Suomen ainoa farmasian alan ammattiyhdistys. Kauttamme verkostoidut juuri oikeaan kollegiaaliseen joukkoon. Tuemme ja autamme jäseniämme uran jokaisessa vaiheessa. Tarjoamamme asiantuntijayhteisön tuki on turvallinen kasvualusta asiantuntijuudelle ja vahvalle urakehitykselle. Farmasialiiton jäsenenä pääset käsiksi alan kattavimpiin ja monipuolisimpiin urapalveluihin.

Farmasialiitto neuvottelee apteekkien farmaseuttisen henkilöstön palkoista ja muista työsuhteen ehdoista suoraan Apteekkien Työnantajaliiton kanssa. Farmasialiitto on akavalaisten neuvottelujärjestöjen (JUKO julkisen sektorin ja YTN lääketeollisuuden) jäsenenä mukana muiden farmasian alan sektorien palkka- ja työehtojen neuvotteluissa.

Farmasialiitto vaikuttaa aktiivisesti lääkepolitiikkaan ja farmasian alan koulutuslinjauksiin sidosryhmäyhteistyönsä kautta. Liitto antaa lausuntoja ja kannanottoja farmasian alan ammattilaisia ja lääkepolitiikkaa koskevissa asioissa ja osallistuu asiantuntijana alaa kehittäviin työryhmiin.

Jäsenyys 

Liittymislomakkeet

Asioi verkossa

Farmasialiiton jäsenetuja ja -palveluita

Työsuhdeneuvonta
Työehtosopimukset
Palkkasuositukset
Lakimiehen palvelut
Palkkaneuvonta
Työsopimuksen kirjoittamiseen liittyvä apu

Urapalvelut
Apua työnhakuun
Urasuunnittelu
Omassa työssä kehittyminen
Oman osaamisen kehittäminen

Farmasia-lehti
Dosis
Taskukalenteri
Pankkiedut
Vakuutusedut
Vapaa-aika ja matkailu
Ammatilliset ja opiskelija-apurahat
Koulutukset ja tapahtumat
Alueellinen toiminta
Koulutusten tallenteet ja materiaalit
Apteekkien henkilöstön lisäeläkejärjestely
Yrittäjäjäsenille alennusta Suomen Yrittäjien palvelupaketista
Työttömyysturva

Liity nyt
jäseneksi!