Avoin työpaikka: toimistoassistentti Farmasialiittoon

Haemme toimistoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen tammikuusta 2024 alkaen. 

Toimistoassistenttina sinulla on merkittävä rooli koko organisaatiomme työn sujuvuuden kannalta. Huolehdit Farmasialiiton järjestämien koulutuksien ja tilaisuuksien käytännön järjestelyistä, hoidat avustavia taloushallinnon tehtäviä, kuten osto- ja matkalaskujen asiatarkistuksia ja tiliöintiä, vastaat toimiston tarvikkeiden tilaamisesta, postin käsittelystä ja muista juoksevista tehtävistä sekä osallistut jäsenpalveluiden hoitamiseen. Lisäksi avustat verkkosivujen ja verkkokaupan päivittämisessä.  

Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta. Osaat toimia ennakoiden, mutta kykenet myös sopeutumaan nopeaa reagointia vaativiin tilanteisiin. Olet palveluhenkinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on hyvät it-taidot ja otat sujuvasti haltuun erilaiset järjestelmät. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.  

Eduksi katsotaan kokemus järjestötyöstä, tapahtumien järjestämisestä ja taloushallinnon tehtävistä. Työ tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan farmasian maailmaan ja akavalaisen ammattiliiton toimintaan. 

Toimistoassistentin tehtävä on kokoaikainen, 37,5 h/viikko. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkatyötä. Farmasialiitossa on mahdollisuus tehdä joustavasti etätöitä, toimistolla Pasilassa työskennellään kuitenkin vähintään kahtena päivänä viikossa. 

Jos kiinnostuit, kysy lisää:  
järjestökoordinaattori Katja Sippola, 040 705 0545 (pe 8.12. klo 9–12, ti 12.12. klo 13–15 ja pe 15.12. klo 9–11) tai toiminnanjohtaja Juha Miettinen, 050 560 4412 (ti 12.12. klo 10–11 ja ke 13.12. klo 11–12). 

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@farmasialiitto.fi viimeistään 17.12.2023.  

Suomen Farmasialiitto on vahva akavalainen ammattiliitto ja yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka innostaa farmasian ammattilaisia ammatilliseen järjestäytymiseen. Farmasialiitto on ammattitaitoinen ja haluttu yhteistyökumppani sidosryhmille ja yhteiskunnan päättäjille. Liiton henkilöstö on helposti tavoitettavissa, ja liitto on vahva tuki jäsentensä arjessa alan kaikilla sektoreilla.

Katso kaikki ajankohtaiset