Paperilaskutuslisä käyttöön 1.1.2024 alkaen

Otamme käyttöön paperilaskutuslisän 1.1.2024 alkaen postin jakelukustannusten nousun vuoksi. Paperilaskutuslisä on 5,00 €/lasku.
Välttyäksesi paperilaskutuslisältä, e-laskusopimus verkkopankissa tulee tehdä viim. 17.12., jotta laskumuutokset ehditään käsitellä ja tammikuusta alkaen laskut lähtevät e-laskuina. 

Vaihda helppoon e-laskuun!
E-lasku on turvallinen, pankkien kehittämä laskujen vastaanotto- ja maksutapa. Saat laskujen tiedot suoraan verkkopankkiisi, josta voit tarkistaa laskun ja vahvistaa sen maksuun. Halutessasi voit käyttää myös automaattista maksua, jolloin lasku lähtee maksuun automaattisesti eräpäivänä. Laskut säilyvät verkkopankin arkistossa, josta pääset halutessasi tarkastelemaan niitä. E-laskun käyttö on helppoa, vaivatonta ja paperilaskua ympäristöystävällisempää.

Näin tilaat e-laskun:
1. Tee e-laskusopimus omassa verkkopankissasi.
2. Valitse verkkopankissa Suomen Farmasialiitto laskuttajaluettelosta.
3. Viimeisimmästä laskusta löydät viitenumeron ja muut tiedot e-laskun tekoon (viimeisimmän laskun löydät jäsenportaali Morttelista, Laskut-kohdasta).
4. Me saamme verkkopankin kautta tiedon e-laskutilauksestasi.

E-laskutilauksen tehtyäsi seuraavat laskut saapuvat sinulle automaattisesti e-laskuina. Sinun ei tarvitse tehdä asiasta erillistä ilmoitusta meille.

Katso kaikki ajankohtaiset