Verkkosivujen jäsenkirjautuminen korjattu

Verkkosivuillamme pääsee jälleen kirjautumaan myös jäsensivuille. Eilen uusien sivujen julkaisemisen yhteydessä ilmennyt tekninen ongelma on nyt korjattu.

Kirjautumispainike löytyy niiltä sivuilta, joilla on vain jäsenille suunnattua sisältöä. Kun olet kirjautuneena, ulos kirjautuminen löytyy ylävalikosta.

Jäsensivuille kirjaudutaan jäsenportaali Morttelin tunnuksilla, aiempien Fimnet-tunnusten sijaan. Kirjautumisen muutos tehtiin sivujen käytön helpottamiseksi. Jäsensivuja pääsee nyt siis lukemaan samoilla Morttelin tunnuksilla, jolla myös esimerkiksi ilmoittaudutaan tapahtumiin.

Jäsensivuille kirjautuessasi käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasana Mortteliin asettamasi salasana. Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit asettaa uuden salasanan Morttelin kirjautumissivulta löytyvästä Luo uusi salasana -linkistä. Morttelin kirjautumissivu löytyy täältä: https://mortteli.crmieportal.com/login

Mikäli sähköpostiosoitteesi on muuttunut tai sitä ei ole rekisterissämme, et pysty kirjautumaan uusien verkkosivujen jäsensivuille. Ilmoita tällöin sähköpostiosoitteesi jäsenpalveluun (jasenpalvelu@farmasialiitto.fi), niin korjaamme osoitteen rekisteriimme ja pääset tämän jälkeen kirjautumaan.

Katso kaikki ajankohtaiset