Asiakaspalveluproviisori Lahteen

Haemme

ASIAKASPALVELUPROVIISORIA

Yliopiston Apteekin Lahden toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan kanssamme asiakaspalvelu- ja myyntityöstä, henkilökunnan sparraamisesta, motivoinnista ja hyvästä työilmapiiristä. Lahdessa sinua odottaa työkaverikseen lähes 40 huipputyyppiä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä sopii erinomaisesti myös uraansa aloittavalle tai lähiaikoina valmistuvalle proviisorille, jonka sydän sykkii apteekkityölle ja asiakaspalvelulle. Sinun ei tarvitse osata kaikkien lääkkeiden vaikutusmekanismeja ulkoa, tai olla kaiken nähnyt ja kokenut konkari. Meillä tukenasi on kokeneet kollegat sekä ison ketjun pitkälle kehitetyt toimintamallit. Teemme merkityksellistä työtä suomalaisten hyvinvoinnille ja koko yhteiskunnalle, sillä tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.

Arvostamme kollegaa, joka on työssään reipas, oma-aloitteinen ja jolla on hymy herkässä vauhdikkainakin päivinä. Ratkaisukeskeinen asenne sekä rohkea päätöksentekokyky on tässä työssä eduksi. Hyvillä vuorovaikutustaidoilla sekä dynaamisella työotteella onnistut tässä työssä varmasti. Pääset myös kehittämään toimintaamme ja ainutlaatuista asiakaspalveluamme.

Tarjoamme sinulle paljon erilaisia koulutuksia, joiden avulla vahvistat ja päivität osaamistasi sekä mahdollisuuksia laajentaa osaamistasi erilaisissa vastuurooleissa.

Tarjoamme sinulle lisäksi

  • YA:n oman lauantailisän, joka nostaa lauantain perustunneista maksettavaa palkkaa 50 %
  • Aloitteleville kokoaikaisille farmaseuteille maksamme työehtosopimuksen mukaisten palkkojen päälle jopa 150 €/kk
  • Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut
  • Palkanlisiä ja tulospalkkioita
  • Kattavan sairaskuluvakuutuksen vakituisille työntekijöillemme (24h/vko tai yli työsuhteisiin)
  • Lounas-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedun
  • Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan
  • Roolikohtaisia koulutuksia niin sisäisesti kuin yhteistyössä lääkeyritysten kanssa
  • Koulutuksia erilaisiin vastuurooleihin, kuten allergia-, astma-, diabetes-, eläinfarmaseutiksi
  • Tukea omaehtoiseen opiskeluun

Jos pidät vaihtelevista työvuoroista ja -päivistä, niin tämä tehtävä sopii sinulle. Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa Yliopiston Apteekilla on tarjota sinulle erilaisia uramahdollisuuksia niin esihenkilö- kuin asiantuntijatehtävissä. Tervetuloa joukkoomme osaksi tarinaa, joka on alkanut jo vuonna 1755!

Lisätietoja antaa apteekinhoitaja Hanna Ylä-Rautio, p. 03 589 7710 / hanna.yla-rautio@ya.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme

https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

Haku alkaa 5. huhtikuuta 2024 ja päättyy 31. toukokuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama konserni, jonka tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja olemme huolehtineet suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa.  

Yliopiston Apteekilla on kolme yhteiskunnallista erityistehtävää: harvinaisten lääkkeiden valmistus, farmasian opiskelijaharjoittelut ja lääkehuollon tutkimus. Olemme useiden harvinaisten lääkkeiden ainoa valmistaja Suomessa. 

Konserniimme kuuluu 17 apteekkia 14 kaupungissa, valtakunnallisesti palveleva verkkokauppa sekä julkista ja yksityistä terveydenhuoltoa palveleva terveydenhuollon liiketoiminta. 

Katso kaikki avoimet työpaikat