Asiakaspalveluproviisori Lahteen

Haemme

ASIAKASPALVELUPROVIISORIA

Yliopiston Apteekin Lahden toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan kanssamme asiakaspalvelu- ja myyntityöstä, henkilökunnan sparraamisesta, motivoinnista ja hyvästä työilmapiiristä. Lahdessa sinua odottaa työkaverikseen reilut 30 huipputyyppiä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä sopii erinomaisesti myös uraansa aloittavalle tai lähiaikoina valmistuvalle proviisorille, jonka sydän sykkii apteekkityölle ja asiakaspalvelulle. Sinun ei tarvitse osata kaikkien lääkkeiden vaikutusmekanismeja ulkoa, tai olla kaiken nähnyt ja kokenut konkari. Meillä tukenasi on kokeneet kollegat sekä ison ketjun pitkälle kehitetyt toimintamallit. Teemme merkityksellistä työtä suomalaisten hyvinvoinnille ja koko yhteiskunnalle, sillä tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.

Arvostamme kollegaa, joka on työssään reipas, oma-aloitteinen ja jolla on hymy herkässä vauhdikkainakin päivinä. Ratkaisukeskeinen asenne sekä rohkea päätöksentekokyky on tässä työssä eduksi. Hyvillä vuorovaikutustaidoilla sekä dynaamisella työotteella onnistut tässä työssä varmasti. Pääset myös kehittämään toimintaamme ja ainutlaatuista asiakaspalveluamme.

Tarjoamme sinulle paljon erilaisia koulutuksia, joiden avulla vahvistat ja päivität osaamistasi sekä mahdollisuuksia laajentaa osaamistasi erilaisissa vastuurooleissa.

Tarjoamme sinulle lisäksi

  • YA:n oman lauantailisän, joka nostaa lauantain perustunneista maksettavaa palkkaa 50 %
  • Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut
  • Palkanlisiä ja tulospalkkioita
  • Kattavan sairaskuluvakuutuksen vakituisille työntekijöillemme (24 h/vko tai yli työsuhteisiin)
  • Ravinto- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun
  • Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan
  • Vuosittaisen koko henkilöstölle suunnatun yhteisen koululutustapahtuman
  • Roolikohtaisia koulutuksia niin sisäisesti kuin yhteistyössä lääkeyritysten kanssa
  • Koulutuksia erilaisiin vastuurooleihin, kuten allergia-, astma-, diabetes-, eläinfarmaseutiksi
  • Tukea omaehtoiseen opiskeluun

Jos pidät vaihtelevista työvuoroista ja -päivistä, niin tämä tehtävä sopii sinulle. Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa Yliopiston Apteekilla on tarjota sinulle erilaisia uramahdollisuuksia niin esihenkilö- kuin asiantuntijatehtävissä. Tervetuloa joukkoomme osaksi tarinaa, joka on alkanut jo vuonna 1755!

Lisätietoja antaa apteekinhoitaja Hanna Ylä-Rautio, puh 03 589 7710 tai sähköpostitse hanna.yla-rautio@ya.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme

https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

 

Haku alkaa 28. kesäkuuta 2023 ja päättyy 31. joulukuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7. 

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa. 

 

Katso kaikki avoimet työpaikat