Farmaseutti Raumalle

Hei Farmaseutti, tule osaksi mukavaan työporukkaan!

Apteekki Duo Raumalla etsii farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Meillä saat halutessasi vielä valmistaa ex-tempore valmisteita ja osallistua myös koneelliseen annosjakeluun. Olemme aktiivisia somen puolella ja siihenkin saat mieluusti käyttää työaikaasi. Kuulumme Avainapteekkeihin, joten sen tuomia työtehtäviä voisi olla myös toimenkuvassasi. Toivomme, että nautit asiakaspalvelusta, meille asiakas on aina tärkein!

Apteekki sijaitsee Prisma-keskuksessa uudistetuissa ja valoisissa tiloissa. Apteekkijärjestelmänä meillä on käytössä MAXX ja apunasi työskentelee myös Rowa-robotti. Apteekki on avoinna arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 9-17, pyhinä olemme suljettu.

Tarjoamme Sinulle viihtyisän työympäristön, positiivisen ilmapiirin sekä kilpailukykyisen palkan. Käytössäsi on työterveyden palvelut yksityisessä Lääkärikeskus Minervassa sekä Smartum liikunta- ja kulttuuriedut.  Työt voisit aloittaa sopimuksen mukaan.

Otathan yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää joko sähköpostilla apteekkariin Tommy Tarvainen tommy.tarvainen@apteekit.net tai soittamalla 02-83787200.

Katso kaikki avoimet työpaikat