Farmaseutti verkkoapteekkiin ja Lahteen

Kiinnostaako sinua työskentely apteekin asiakaspalvelussa, mutta perinteinen apteekkityö ei tunnu tarjoavan riittävästi vaihtelua ja mahdollisuuksia kehittyä? Oletko laillistettu farmaseutti? Sujuuko sinulta chattailu kuin vettä vain? Miltä tuntuisi palvella asiakkaita villasukat jalassa, monikanavaisessa asiakaspalvelukeskuksessa?

Haemme yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukkoomme:

LAILLISTETTUA FARMASEUTTIA

vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan huipputiimiämme verkkoapteekin chat-, puhelin- ja some-asiakaspalvelussa. Chat on moderni ja dynaaminen, voimakkaasti kasvava lääke- ja tuoteneuvonnan kanava. Farmaseuttina annat neuvontaa lääkkeiden, itsehoitovalmisteiden ja muiden apteekkituotteiden käytöstä, neuvot ja opastat oireiden ja vaivojen hoitoon liittyvissä kysymyksissä ja toimitat reseptilääkkeitä verkkoapteekista. Facebookissa neuvot asiakkaita apteekkikosmetiikan ja muiden itsehoitotuotteiden oikeassa käytössä ja vastaat asiakkaiden kysymyksiin ja tiedusteluihin. Työnkuvaan kuuluu monikanavaisen asiakaspalvelun lisäksi työskentely Yliopiston Apteekin kivijalka-apteekissa Lahdessa farmaseuttisissa tehtävissä.

Jos olet kiinnostunut uudenlaisesta mahdollisuudesta laajentaa osaamistasi ja tehdä jotain ainutlaatuista, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Verkkoapteekin asiakaspalvelussa olet edelläkävijöiden mukana apteekkialan ja terveydenhuollon digitalisaatiossa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monikanavaisessa contact center -yksikössämme, joka on ainoa laatuaan Suomessa – tällaista tilaisuutta ei tule muualla vastaan!

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi farmaseuttisessa asiakaspalvelussa, mutta tärkein ominaisuutesi on kuitenkin kiinnostus ja oppimishalu työtehtäviä kohtaan. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja kokeneet kollegat ovat aina tukenasi. Lisäksi tarjoamme paljon erilaisia koulutuksia, joiden avulla vahvistat ja päivität osaamistasi.

Tarjoamme sinulle lisäksi

  • YA:n oman lauantailisän, joka nostaa lauantain perustunneista maksettavaa palkkaa 50 %
  • Aloitteleville kokoaikaisille farmaseuteille maksamme työehtosopimuksen mukaisten palkkojen päälle jopa 150 €/kk
  • Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut
  • Palkanlisiä ja tulospalkkioita
  • Kattavan sairaskuluvakuutuksen vakituisille työntekijöillemme (24h/vko tai yli työsuhteisiin)
  • Lounas-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedun
  • Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan
  • Roolikohtaisia koulutuksia niin sisäisesti kuin yhteistyössä lääkeyritysten kanssa
  • Koulutuksia erilaisiin vastuurooleihin, kuten allergia-, astma-, diabetes-, eläinfarmaseutiksi
  • Tukea omaehtoiseen opiskeluun

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Monipuolinen, kiinnostava, ainutlaatuinen uusi työpaikkasi on vain klikkauksen päässä!

Lisätietoja tehtävästä antavat tietopalvelupäällikkö Iida Ruohosaari p. 09 5420 4810 / iida.ruohosaari@ya.fi sekä apteekinhoitaja Hanna Ylä-Rautio p. 03 589 7710 / hanna.yla-rautio@ya.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme

https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

Haku alkaa 5. huhtikuuta 2024 ja päättyy 31. toukokuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama konserni, jonka tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja olemme huolehtineet suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa.  

Yliopiston Apteekilla on kolme yhteiskunnallista erityistehtävää: harvinaisten lääkkeiden valmistus, farmasian opiskelijaharjoittelut ja lääkehuollon tutkimus. Olemme useiden harvinaisten lääkkeiden ainoa valmistaja Suomessa. 

Konserniimme kuuluu 17 apteekkia 14 kaupungissa, valtakunnallisesti palveleva verkkokauppa sekä julkista ja yksityistä terveydenhuoltoa palveleva terveydenhuollon liiketoiminta. 

Katso kaikki avoimet työpaikat