Myllyn Apteekki Raisiossa hakee farmaseuttia

Farmaseutti! Tule töihin vakituiseen työsuhteeseen Myllyn Apteekkiin. Myllyn Apteekki on kasvava apteekki Kauppakeskus Myllyssä Raisiossa. Kauppakeskuksessa on tarjolla ilmaiset parkkipaikat myös henkilökunnan käyttöön.

Tarjoamme sinulle joustavan työajan. Työ voi olla kokopäiväistä tai halutessasi voit lyhentää työpäiviäsi tai työviikkoasi. Meillä on apteekissa hyvä työilmapiiri, mukavat työtoverit ja ystävälliset asiakkaat. Järjestämme myös erilaisia aktiviteetteja työporukan kesken.

Myllyn Apteekissa henkilökuntaetuna on laaja työterveys ja sairaskuluvakuutus sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Tarjolla on myös Smartumin liikuntasetelit täysmääräisinä.

Arvostamme ammattitaidon kehittämistä ja -ylläpitoa ja siksi annammekin mahdollisuuden osallistua koulutuksiin työajalla. Apteekissa pidetään myös erilaisia tuoteinfoja työpäivien aikana.

Meillä on käytössä Maxx-apteekkijärjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti. Tarjoamme annosjakelua ja meillä on verkkoapteekki.

Tule mukaan iloiseen joukkoomme! Aloittaa voit heti kun sinulle sopii. Meillä on tarjolla myös kesätöitä ja/tai ilta- ja viikonlopputöitä farmaseutille. Kysy rohkeasti prov. Suvi Kosunen suvi.kosunen@myllynapteekki.fi 02 332 3910, 044 530 3086.

Katso kaikki avoimet työpaikat