Kuvituskuva - Nainen osallistuu koulutukseen etäyhteydellä.

Luottamushenkilöiden jatkokurssi

Luottamushenkilöiden jatkokurssilla syvennetään tietämystä apteekkien farmaseuttisen henkilöstön työehtosopimuksesta ja sen soveltamisesta kuten esimerkiksi palvelusvuosien ja ylitöiden laskennasta. Lisäksi paneudumme ajantasaiseen lainsäädäntöön, sairausajan palkkaan, epäasialliseen kohteluun ja irtisanomis- ja lomautusperusteisiin. Pidätämme oikeuden aihepiirimuutoksiin.

Kurssi on tarkoitettu apteekkien luottamushenkilöille. Luottamushenkilöiden peruskurssi pitää olla suoritettu ennen kurssille osallistumista. Luottamushenkilöiden kurssille osallistuaksesi sinulla tulee olla Farmasialiiton jäsenrekisterissä voimassa oleva luottamushenkilö- tai varaluottamushenkilötoimi. Kurssi on varsinaiselle luottamushenkilölle palkallista työaikaa. Mikäli varaluottamushenkilö ei tilapäisesti hoida varsinaisen luottamushenkilön tehtäviä, on hänen sovittava koulutuksen palkallisuudesta työnantajan kanssa.

Kurssi toteutetaan verkkokurssina. Kurssi tulee koostumaan mm. livekeskusteluista Teamsin avulla, nauhoitetuista luennoista ja erilaisesta tehtävistä Howspace-kurssialustalla. Osallistuaksesi tarvitset nettiyhteyden ja tietokoneen tai älypuhelimen/tabletin. Toimivat kaiuttimet tai vaihtoehtoisesti kuulokkeet ovat tarpeen ja jos haluat osallistua keskusteluun tarvitset myös mikin. Jos mikkiä ei ole myös chat-toiminnon kautta keskusteluun osallistuminen onnistuu kirjoittaen. Ohjelmia ei tarvitse ladata koneelle vaan niitä voi käyttää nettiselaimen kautta. Parhaiten ohjelmat toimivat uusimmilla ja päivitetyillä selaimilla kuten IE11, Edge, Chrome ja Firefox.

Ilmoittautuminen avataan myöhemmin Mortteliin. Tiedotamme ilmoittautumisen avautumisesta mm. Ajankohtaista luottamushenkilölle -tiedotteissa.

Paikka ja aika

Verkkokurssi

30.10.2024, klo 09.00 – 31.10.2024, klo 17.00

Yhteyshenkilö

Liisa Koivisto-Vastamäki
liisa.koivisto-vastamaki@farmasialiitto.fi

Kaikki tapahtumat