Kuvituskuva - Nainen osallistuu koulutukseen etäyhteydellä.

Neuvottelutaidon peruskurssi JUKOn ja YTN:n luottamusmiehille

Vakava järjestää Jukon ja YTN:n luottamusmiehille ja -valtuutetuille neuvottelutaidon koulutuksen. Saman sisältöinen koulutus järjestetään 6.3.2024 ja 2.10.2024

Jokainen luottamusmies tai -valtuutettu neuvottelee työnantajansa kanssa. Tiedätkö miten valmistautua paikalliseen neuvotteluun ja miten neuvottelu viedään menestykselliseen ratkaisuun?

Neuvottelutaidon koulutus antaa luottamusmiehille ja -valtuutetuille työkaluja arjen neuvottelutilainteisiin työyhteisössä. Neuvottelutaidon koulutuspäivässä neuvottelua käsitellään prosessina, johon kuuluu valmistautuminen neuvotteluun, neuvottelutavoitteen asettaminen, luottamuksen ja hyvän vuorovaikutussuhteen luominen neuvottelukumppanin kanssa, neuvottelutilanne, neuvottelun lopputulos ja neuvottelun jälkityöt.

Kouluttajana toimii Eeva Kaarne (Kaarne Communication Oy). Hän on toiminut vuorovaikutusvalmentajana vuodesta 2004. Eevan koulutustapa on keskusteleva, ohjaava ja oivalluttava. Valmennettavasta tekniikasta on hyötyä kaikenlaisissa elämässä eteen tulevissa neuvotteluissa, ei pelkästään edunvalvontaan liittyvissä.

Kysymykset käytännönjärjestelyistä sähköpostitse osoitteeseen minna.huhta@spjl.fi. Ennakkokyselyn mukana lähetetään osallistujille tarkempia ohjeita osallistumiseen.

Koulutus järjestetään Helsingissä, Pasilassa, paikka tarkentuu myöhemmin.

Lisätiedot, päivän ohjelma ja ilmoittautuminen sitovasti Morttelissa viimeistään 29.8.2024.

Paikka ja aika

Helsinki

02.10.2024 – 02.10.2024

Kaikki tapahtumat