Vuoden Farmaseutti ja Vuoden Proviisori

Suomen Farmasialiitto valitsee vuorovuosin Vuoden Farmaseutin ja Vuoden Proviisorin. Valinnalla halutaan kiinnittää huomiota ja antaa tunnustusta farmasian alan monipuolisille osaajille.

Valinta julkistetaan kansainvälisenä farmasistipäivänä (World Pharmacists Day) 25. syyskuuta.

Ehdota Vuoden Farmaseuttia 2021

Farmasialiitto etsii Vuoden Farmaseuttia, joka on tehnyt omalla osaamisellaan tunnetuksi suomalaista farmasiaa. Hän on Suomen Farmasialiiton jäsen.

Tunnetko farmaseutin, joka hyödyntää omaa osaamistaan ennakkoluulottomasti? Tai farmaseutin, joka vahvistaa ammattikuntamme asemaa terveydenhuollossa ja yhteiskunnassa. Tai kenties farmaseutin, joka edistää rationaalisen lääkehoidon kehittymistä. Tai ehkä tunnet farmaseutin, joka toimii lääkitys- ja potilasturvallisuuden parantamiseksi.

Ehdota häntä Vuoden Farmaseutiksi. Voit jättää esityksesi 1.3.–31.5.2021 tästä. Kaikkien ehdotuksen jättäneiden kesken arvotaan tuotepalkinto.

Vuoden Farmaseutit ja Proviisorit aiempina vuosina

2020 Heidi Tahvanainen
         Lue Farmasia-lehden juttu Heidistä.

2019 Vuoden Farmaseutti Maija Pirttijärvi
         Lue Farmasia-lehden juttu Maijasta.

2018 Vuoden Proviisori Lotta Schepel
         Lue Farmasia-lehden juttu Lotasta.

2017 Vuoden Farmaseutti Maria Mäkelä ja Vuoden Proviisori Carita Linden-Lahti
         Lue Farmasia-lehden juttu Mariasta ja Caritasta

2016 Vuoden Farmaseutti Anna Loven
         Lue Farmasia-lehden juttu Annasta.

2015 Vuoden Proviisori Kirsti Torniainen

2014 Vuoden Farmaseutti Seija Karinkanta