Etujesi valvontaa

Olemme ainoa farmasian alan ammattiliitto Suomessa ja merkittävä yhteiskunnallinen vaikuttaja. Yhdistämme farmaseutit ja proviisorit kautta maan.

Kun kuulut Farmasialiittoon, olet osa isoa farmasian alan kollegiaalista joukkoa. Jäsenenä saat myös monia etuja ja palveluja.

Jäsenedut- ja palvelut Liity jäseneksi tästä

Kun kuulut Farmasialiittoon, olet osa isoa farmasian alan kollegiaalista joukkoa

Farmasialiitto somessa

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
18 hours sitten
Suomen Farmasialiitto ry

Farmasialiiton myöntämät apurahat ovat taas haettavissa!📣

Apurahaa tai avustusta voivat hakea sekä valmistuneet, tutkinnon suorittaneet jäsenemme että opiskelijajäsenemme. Molempien apurahojen hakuaika on 4.3.–30.4.2024.

Apurahaa voi hakea farmaseutin, proviisorin tai maisterin tutkinnon jälkeiseen koti- tai ulkomaiseen koulutukseen, tutkimus- ja julkaisutoimintaan sekä seminaarien ja kongressien osallistumismaksuihin ja matkoihin.

Opiskelijajäsenemme voivat hakea apurahaa tutkintoon kuuluviin, ulkomailla suoritettaviin opintoihin, kuten harjoitteluun, graduun liittyvään tutkimukseen sekä muihin opintopisteitä kartuttaviin vaihto-opintoihin tai kongresseihin.

Lisätietoa apurahoista ja hakuohjeet löytyvät verkkosivuiltamme: www.farmasialiitto.fi/jasenyys/jasenedut/apurahat/

#osaamisenkehittäminen #apuraha #apurahahaku #farmaseutti #Proviisori
Näytä enemmänNäytä vähemmän

Farmasialiiton myöntämät apurahat ovat taas haettavissa!📣Apurahaa tai avustusta voivat hakea sekä valmistuneet, tutkinnon suorittaneet jäsenemme että opiskelijajäsenemme. Molempien apurahojen hakuaika on 4.3.–30.4.2024.Apurahaa voi hakea farmaseutin, proviisorin tai maisterin tutkinnon jälkeiseen koti- tai ulkomaiseen koulutukseen, tutkimus- ja julkaisutoimintaan sekä seminaarien ja kongressien osallistumismaksuihin ja matkoihin.Opiskelijajäsenemme voivat hakea apurahaa tutkintoon kuuluviin, ulkomailla suoritettaviin opintoihin, kuten harjoitteluun, graduun liittyvään tutkimukseen sekä muihin opintopisteitä kartuttaviin vaihto-opintoihin tai kongresseihin.Lisätietoa apurahoista ja hakuohjeet löytyvät verkkosivuiltamme: https://www.farmasialiitto.fi/jasenyys/jasenedut/apurahat/#osaamisenkehittäminen #apuraha #apurahahaku #farmaseutti #proviisoriImage attachment
Lataa lisää

X

Dosis-webinaarissa 12.3. klo 18 ajankohtaisia asiantuntijaluentoja aiheina biologiset lääkkeet ja apteekkivaihto sekä harvinaissairautta sairastavien kokemukset lääkehoidoista. Kiitos kutsusta tulla mukaan kommenttipuheenvuorolla😍
Lisätietoja: #dosisfarma

Lataa lisää

Instagram