Ajankohtaista
Biocodex hakee määräaikaista asiantuntijaa farmaseuttisiin ja lääketieteellisiin palveluihin

Oletko sinä etsimämme Palvelujamme markkinoiva ASIANTUNTIJA farmaseuttisiin ja lääketieteellisiin palveluihimme? Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen asiantuntijaa, joka vastaa palveluiden markkinnoinnin tehtävistä, asiakkaidemme kontaktoinnista, päämiestemme ja viranomaisten kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja erilaisista asiantuntijatehtävistä. Asiantuntijatehtävät voivat osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden liittyä esimerkiksi lääkkeiden rekisteröintiin, auditointeihin tai lääketurvaan. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2019 loppuun saakka. Toimipisteesi on Espoossa, ja tehtävässäsi raportoit Farmaseuttisista ja Lääketieteellisistä palveluista (PHAME) vastaavalle johtajalle.

15.11.2017 | AjankohtaistaTyöpaikkailmoitukset

Puheenjohtajaehdokkaalta - Kuka olen ja mitä aion tehdä?

Vlogi-sarjassa puheenjohtajaehdokas Antti Kataja kertoo itsestään, ehdokkuudestaan ja teemoistaan marraskuussa käytävään puheenjohtajavaaliin liittyen.

13.11.2017 | Ajankohtaista

Farmasialiiton hallitus on hyväksynyt neuvottelutuloksen apteekkisektorille

Hakukuulutus Farmasialiiton neuvottelukuntiin - hakuaikaa on jatkettu

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sektorisi tulevaisuuteen!

09.11.2017 | Ajankohtaista

Vastaa kyselytutkimukseen sähköisen lääketiedon tarpeista ja tietolähteiden käytöstä!