Kunta-alan pääsopijajärjestöt vaativat palkankorotuksia

Kunta-alan pääsopijajärjestöt valmistautuvat syksyn palkkaneuvotteluihin ja vaativat selkeitä palkankorotuksia. Julkinen sektori on jo kantanut kortensa kekoon mittavilla säästötoimilla. Epäoikeudenmukaiset lomarahaleikkaukset painostettiin julkiselle sektorille osana kilpailukykysopimusta. Kaikkien jo toteutettujen säästötoimien vaikutukset eivät vielä edes näy valtion taloudessa. Julkisen sektorin työntekijöiden ansiotasoa ei saa jäädyttää eikä aliarvioida työntekijöiden merkitystä taloudelle ja hyvinvoinnille. Kotimaisen kysynnän vahvistaminen on selkeä osa tärkeää työllisyyden vahvistamista.

17.08.2017 | Ajankohtaista

Farmasialiitto mukana SuomiAreenalla

Heinäkuun puolivälissä Poriin pakkautuu vaikuttajia, päättäjiä ja kansaa keskustelemaan ajankohtaisista asioista. SuomiAreena tarjoaa näköalapaikan yhteiskunnalliselle keskustelulle rennosti kesäisissä tunnelmissa.

14.08.2017 | Ajankohtaista

Oppiva työyhteisö – tunnustuspalkinnon hakuaika on käynnistynyt!

Palkinto jaetaan Farmasian Päivillä 17.11.2017 ja sen arvo on 3000 €. Hakuaika päättyy 30.9.2017.

02.08.2017 | Ajankohtaista

Äänioikeuden tarkastaminen Farmasialiton edustajiston vaalissa

Äänioikeuden tarkastaminen on mahdollista tehdä ajalla 1.-8.8.2017.

31.07.2017 | Ajankohtaista

Ajantasaisen lääkityksen selvittäminen on potilaan etu – avuksi asiakasseteli

Lääkehoito muodostaa Sitran tuoreen selvityshankkeen perusteella merkittävän osan sosiaali- ja terveydenhuollon kokonaiskustannuksista. Tuore selvitys tukee Farmasialiiton linjausta, jonka mukaan lääkehuoltoa ja apteekkitoimintaa tulee kehittää lääkehoidon turvallisuus etusijalla.

12.07.2017 | Ajankohtaista